Top 5 herenfietsen: welke fiets past bij jou?

Herenfietsen zijn er in allerlei soorten en maten. In onze online shop verkopen wij enkel fietsen van gerenommeerde merken. Deze fietsen zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Welke fiets je ook koopt: je doet altijd een goede investering. Maar welke herenfiets past het beste bij jou? Daar kom je alleen achter door diverse fietsen met elkaar te vergelijken.

In dit artikel lees je wat de vijf populairste herenfietsen van dit moment zijn. Wie weet zit jouw perfecte fiets hier ook wel tussen. Is dit het geval, dan kun je deze direct online bestellen.

Top 5 herenfietsen

De vijf meest verkochte herenfietsen van dit moment, zijn de volgende.

  • De Popal City herenfiets.
  • De Popal Daily Dutch herenfiets met voorrekje.
  • De Altec Metro herenfiets.
  • De Altec Roma opafiets met voorrekje.
  • De Altec Toscana herenfiets.

In onderstaande alinea’s worden deze fietsen kort beschreven.

De Popal City herenfiets

De Popal City herenfiets is een zeer veelzijdige fiets. Je kunt deze fiets in de stad gebruiken om korte afstanden af te leggen, maar de Popal City herenfiets is ook uitermate geschikt voor recreatief gebruik. De fiets is stevig, van hoge kwaliteit en comfortabel. Ook goed om te weten: de fiets heeft maar liefst zes versnellingen. Ideaal bij harde wind!

De Popal Daily Dutch herenfiets met voorrekje

Een andere populaire herenfiets van het merk Popal, is de Popal Daily Dutch herenfiets met voorrekje. Dit is een stoere transportfiets met dubbele stang. De dubbele stang maakt de fiets niet alleen extra stevig, maar zorgt er bovendien voor dat de fiets er extra stoer uit ziet. De fiets heeft minder versnellingen dan de Popal City herenfiets, maar met de drie versnellingen van de Popal Daily Dutch herenfiets met voorrekje kom je alsnog een heel eind.

> Bestel nu een Popal fiets: Kortingen tot wel 40%!

De Altec Metro herenfiets

Houd je van fietsen met een sportieve look? Dan is de Altec Metro herenfiets zeker iets voor jou. Deze fiets heeft een op en top stoere uitstraling. Dit komt niet alleen door het frame van de fiets, maar ook door het zadel en de vormgeving van de overige details. Overigens kun je op deze sportieve fiets lekker hard crossen bij alle weersomstandigheden en op alle soorten wegen, want de Altec Metro herenfiets heeft maar liefst zeven versnellingen.

Top 5 herenfietsen

De Altec Roma opafiets met voorrekje

De Altec Roma is een degelijke opafiets. De fiets heeft niet alleen een stevige bagagedrager, maar ook een stevig voorrek. Het enige nadeel van de Altec Roma opafiets met voorrekje, is het feit dat deze fiets geen versnellingen heeft. Dit betekent dat je bij harde wind of bij het beklimmen van een heuvel wat harder moet trappen. Dit is natuurlijk wel hartstikke goed voor je conditie.

> Vandaag besteld = binnen 24 uur gratis verzonden: Bekijk nu onze herenfietsen!

De Altec Toscana herenfiets

Tot slot is er nog de Altec Toscana herenfiets. Dit is een sportieve fiets met een stalen frame en stevige, dubbelwandige velgen van aluminium. De fiets heeft een terugtraprem, maar ook een handrem. Je kunt dus zelf kiezen hoe je wil remmen. Door het vrij eenvoudige ontwerp van de fiets, vindt vrijwel iedereen de Altec Toscana herenfiets mooi.

Spirit transporter omafiets 28 inchPopal Cooper kinderfietsPopal Black fighter 14 inch

Bekijk ook: Top 5 Popal Cooper fietsen!