Wat zijn de voordelen van de Unive fietsverzekering?

Als je een fietsverzekering af wilt sluiten, is het belangrijk je eerst goed te informeren voor je een keuze maakt. Er is een groot aanbod van vele verzekeraars beschikbaar, die je allemaal willen doen geloven dat hun verzekering de beste is. Misschien ben je blijven hangen bij de Unive fietsverzekering, en vraag je je af of dit echt de meest geschikte verzekering voor je fiets is. Het enige dat je kan helpen deze vraag te beantwoorden is goede informatie. Daarom zullen wij in dit artikel proberen de voordelen van de Unive fietsverzekering helder voor je op te sommen. 

UNIVE FIETSVERZEKERING: VOLLEDIGE VERZEKERING 

Het voordeel van de Unive fietsverzekering is dat je bij deze verzekering je fiets volledig verzekert, dus tegen diefstal maar ook tegen schade. Bij de Unive fietsverzekering kun je elke soort fiets verzekeren, voor een hele voordelige prijs. Of het nu gaat om een mountainbike, een omafiets of een transportfiets, bij de Unive fietsverzekering kun je ze allemaal onder dak brengen. 

UNIVE FIETSVERZEKERING: VERZEKERING IN HET BUITENLAND

Misschien houd je ervan om op fietsvakantie te gaan, en je fiets mee te nemen voor mooie tochten. In zo’n geval is het natuurlijk belangrijk dat je fiets, ook over de grens, goed verzekerd is. Met de Unive fietsverzekering is dit mogelijk. Deze verzekering zorgt er zelfs voor dat je fiets wereldwijd verzekerd is, ontzettend handig kortom. Je kunt zorgeloos op vakantie gaan, zonder verder over je fietsverzekering na te denken. 

UNIVE FIETSVERZEKERING: NIEUWWAARDE EN WAARDESTIJGING

Als je net een nieuwe fiets hebt gekocht, en bezorgd bent over het bedrag dat de fietsverzekering uitkeert, kan de Unive fietsverzekering je geruststellen. Als je een nieuwe fiets in je bezit hebt, dan krijg je bij de Unive fietsverzekering de eerste drie jaar de nieuwwaarde van de fiets uitgekeerd. Als je dezelfde fiets weer koopt, en deze in de tussentijd meer waard is geworden, dan verzekert de Unive fietsverzekering tot een waardestijging van 15 procent van het verzekerde bedrag mee. In het geval dat je een tweedehands fiets bezit, hoef je bij de Unive fietsverzekering ook niet bang te zijn voor een waardevermindering. Bij diefstal krijg je de waarde uitgekeerd, die je zelf ooit voor deze fiets betaald hebt. 

UNIVE FIETSVERZEKERING: JE ELEKTRISCHE FIETS VERZEKEREN 

Een ander pluspunt van de Unive fietsverzekering is dat je bij deze verzekering ook je elektrische fiets heel voordelig, en tegelijk compleet kunt verzekeren. Alle voordelen die ook voor de gewone fietsverzekering gelden, zijn toepasbaar op de elektrische fiets. Er is slechts een uitzondering: bij de verzekering voor je elektrische fiets kun je altijd gebruik maken van de Pechhulp Fiets. Erg handig als je elektrische fiets het onverhoopt af laat weten, en je toch op tijd op een afspraak moet zijn. 

UNIVE FIETSVERZEKERING: DE COMSUMENTENBOND

Dit klinkt natuurlijk erg goed allemaal. Maar mocht je nog steeds twijfel hebben over de Unive fietsverzekering, dan kan de Consumentenbond je daar misschien vanaf helpen. In het jaar 2014 kreeg de Unive fietsverzekering de hoogste score, namelijk een 8.1. De punten waar deze fietsverzekering vooral erg hoog op scoorde waren de flexibiliteit en de vergoedingsregeling. Beiden erg belangrijk, je betaalt natuurlijk niet graag te veel, en zult ook veel baat hebben bij een verzekering die zich flexibel naar jou als klant opstelt, waardoor je optimaal van je fietsverzekering zult genieten. De Unive fietsverzekering is een aanrader, dat staat hoe dan ook als een paal boven water. Veel succes bij je keuze!

Omafietsen

Popal Daily Dutch Basic+ Damesfiets 28 inch 3V - Leger Groen
Popal Daily Dutch Basic+ Damesfiets 28 inch 3V - Leger Groen
Rating:
100%
Prijs (incl. btw)
Normale prijs  569,00 Vanaf  465,00
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
Altec Dutch Transportfiets 24 Inch 3V - Donkere Grijs
Altec Dutch Transportfiets 24 Inch 3V - Donkere Grijs
Prijs (incl. btw)
Normale prijs  439,00 Special Price  379,00
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
Volare Ashley Meisjesfiets 12 inch - Roze
Volare Ashley Meisjesfiets 12 inch - Roze
Rating:
100%
Prijs (incl. btw)
Normale prijs  177,50 Special Price  149,95
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*