Goedkope fietstas kopen? Korting tot wel 40%

Fietsen is gezond, goedkoop én milieuvriendelijk. In Nederland kent de infrastructuur prima voorzieningen voor fietsers en Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
 1. Lynx Bisonyl Dubbele Fietstas - Zwart Lynx Bisonyl Dubbele Fietstas - Zwart
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 37,95 Speciale prijs 27,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 2. Lynx Dubbele Fietstas - Zwart Lynx Dubbele Fietstas - Zwart
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 34,95 Speciale prijs 25,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*

2 producten in totaal

Filteren
dat maakt fietsen ook nog eens heel erg prettig. Fiets jij dagelijks naar je werk en doe je ook de boodschappen op je tweewieler? Een goede fietstas is dan erg handig en heeft de volgende voordelen:

 • Comfortabel: prettiger fietsen zonder zware tassen aan je schouders
 • Veilig: je kunt veel stabieler fietsen terwijl je spullen vervoert
 • Je kunt veel meer meenemen
 • Je spullen zijn beschermd tegen regen en vallen

Al je benodigdheden en aankopen berg je veilig op in de tas, beschermd tegen weer en wind. Zo kun je alles meenemen zonder het aan je schouders of stuur te hangen. Je gaat daardoor, ook als je zware spullen vervoert, niet zo snel slingeren en het risico op vallen is veel minder groot. Kortom, een fietstas is dus geen overbodige luxe, maar waar kun je nu het beste op letten als je hem gaat kopen?

Verschillende soorten

Natuurlijk zijn er meerder soorten fietstassen. Bij ons kun je terecht voor zowel enkele als dubbele fietstassen in diverse uitvoeringen. De eerste afweging die je maakt bij de keuze voor een goedkope fietstas is dus of je voor een enkele of een dubbele versie gaat. Een enkele fietstas heeft het voordeel dat je deze gemakkelijk van de bagagedrager kunt tillen en meenemen in de winkel of naar kantoor. Het grote pluspunt van een dubbel exemplaar is de hoeveelheid spullen die je erin mee kunt nemen. Ook wanneer je vaak zwaardere items hebt, is een dubbele tas fijner, aangezien je dan het gewicht goed kunt verdelen en de fiets stabieler blijft. We hebben de volgende soorten fietstassen:

Waar let je nog meer op

Verder let je op de grootte van de tas, De maat wordt aangegeven in liters. Andere factoren die kunnen meespelen bij je keuze is het materiaal waar de tas van gemaakt is. Is de tas licht of zwaar, is het waterdicht of waterafstotend? Meestal is het voldoende als de tas waterafstotend is. Wanneer je echter dagelijks naar je werk fietst en je laptop meeneemt, is een waterdichte uitvoering uiteraard een meer verstandige keuze. Verder hebben veel fietstassen speciale reflecterende stroken/delen, waardoor je ook in het donker goed zichtbaar bent. Ook daar kun je op letten, want veiligheid is tijdens het fiesten tenslotte ook belangrijk.

Prijs

Een laatste factor is natuurlijk de prijs. Bij ons kun je terecht voor goedkope fietstassen van degelijke kwaliteit.

Tip: Heb je een elektrische fiets? Let dan op of er genoeg ruimte is tussen de accu en de bagagedrager om je fietstas te bevestigen.

> Gratis verzending: kinderfietsen & damesfiets!