Sorteren op:
Bruine damesfiets

Bruine damesfiets: Korting tot 40%!

Een bruine damesfiets kent een klassieke uitstraling. De kleur bruin vormt daar namelijk altijd de basis Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
voor. U hebt bij ons de mogelijkheid om een fiets naar wens te kopen, die volledig bij uw voorkeuren aansluit. Als u graag een bruine damesfiets wilt bestellen, dan hebt u bij ons bijvoorbeeld de keuze uit meerdere modellen. Wij raden u dan ook aan om er even goed voor te gaan zitten om alle leuke fietsen voor dames in de kleur van uw voorkeur te bekijken en te vergelijken. Zo komt u vanzelf bij de ideale damesfiets uit en deze kunt u natuurlijk gelijk online bestellen bij Fietsenopfietsen.nl.

Damesfiets bruin bestellen met keuze uit diverse betaalopties

Nadat u tot een keuze bent gekomen, is het een kwestie van het bestelproces doorlopen om de damesfiets bruin te kopen en snel te laten bezorgen. Nadat de fiets in het winkelmandje is geplaatst, wordt de keuze geboden tussen verder gaan met afrekenen of nog even verder winkelen. Als u voor afrekenen kiest, dan wordt vervolgens een scherm getoond, waarop de gevraagde gegevens ingevuld kunnen worden. U krijgt dan onder meer ook te zien dat de verzending van de fiets gratis is en dat u uit meerdere betaalopties een keuze kunt maken. Bijvoorbeeld door met iDeal te betalen of door uw creditcard te gebruiken. Bij ons mag u ook via een bankoverschrijving betalen of pas achteraf na ontvangst van de fiets afrekenen. Voor het achteraf betalen, geldt dat er een kleine extra bijdrage wordt gevraagd.

Welke merken damesfiets hebben jullie in het assortiment?

Wij hebben de volgende damesfiets merken in het assortiment: Popal, Altec, Spirit en Umit. De fietsen zijn in 15+ verschillende kleuren. De damesfietsen zijn verkrijgbaar vanaf € 139!

Wat houdt de framemaat in bij de aanschaf van een damesfiets?

De framemaat helpt jou met het kiezen van de juiste fiets aan de hand van jouw lichaamslengte. Stel, jouw lengte is tussen de 1.64 - 1.82m, dan is fietsframe 53 het beste voor jou. Op onze website vind je duidelijke tips voor het bepalen van jouw framemaat.

In welke kleuren zijn de damesfietsen beschikbaar?

Onze damesfietsen zijn in maar liefst 13+ kleuren beschikbaar. Vink je in het filtermenu bijvoorbeeld groen aan, dan krijg je allerlei soorten groen: mint groen, army green, ocean green en forest green.