Sorteren op:
Groene herenfiets

Groene herenfiets: Bezorging = gratis!

Als je graag een groene herenfiets wenst te kopen, dan kun je bij Fietsenopfietsen.nl ook nog Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
rekening houden met de voorkeur voor een bepaald soort groen. Een olijfgroene kleur geeft de fiets bijvoorbeeld een totaal andere uitstraling dan een legergroen exemplaar. Ook kun je met jouw voorkeur voor een model en design rekening houden als je besluit bij ons een groene herenfiets aan te schaffen. Zo kun je onder meer bij ons terecht voor het kopen van een transportfiets in een legergroene kleur van het merk Popal, maar kun je ook een keuze maken uit de modellen van het merk Altec die wij in het aanbod beschikbaar hebben.

Herenfiets groen met of zonder versnellingen

Je voorkeur voor een kleur kan jouw keuze bepalen, maar wij willen je wel in de gelegenheid stellen om ook met andere aspecten rekening te houden. Bijvoorbeeld met de voorkeur voor een herenfiets groen die met of zonder versnellingen is uitgevoerd. Om meer inzicht te krijgen in de specificaties kun je de modellen afzonderlijk bekijken door op de betreffende afbeelding te klikken. Heb je een herenfiets naar je zin gevonden? Bestel deze dan snel om van de 24uurslevering te profiteren. Wij bieden namelijk de mogelijkheid om de fiets morgen bij je te bezorgen als voor 15:00 uur de bestelling is gedaan. Verder profiteer je bij ons van de scherpste prijs en van het feit dat wij geen standaard voor alle bestellingen van fietsen geen verzendkosten in rekening brengen.

In welke framematen zijn herenfietsen beschikbaar?

Herenfietsen zijn in verschillende framematen verkrijgbaar. Aan de hand van je lichaamslengte kies je een framemaat. De framemaat kan variëren van 46cm t/m 63cm. Welk framemaat geschikt is voor welke lengte kan je bekijken in onze matentabel.

Welke merken herenfietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen de merken Altec, Popal, Spirit, Maze, MBM en Unit. Al vanaf €179,- heb je een mooie herenfiets!

In hoeveel kleuren zijn de herenfietsen beschikbaar?

Meer dan 12+ kleuren. Vink een kleur aan in het filtermenu en alleen fietsen met die kleur verschijnen op het scherm. Ook zijn kleurencombinaties mogelijk.