Kinderfiets 20 inch kopen: gratis bezorging!

Ieder kind leert op een bepaalde leeftijd fietsen. In het begin zal dit nog met zijwieltjes Lees door

Van laag naar hoog sorteren

55 producten in totaal

Filteren

55 producten in totaal

Filteren
zijn, maar na verloop van tijd stapt ieder kind over op een echte kinderfiets. Hierbij heb je keuze uit diverse soorten modellen en groottes. Bij de keuze voor een kinderfiets 20 inch heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse soorten modellen. Bekijk ons kinderfiets 20 inch outlet voor goedkope modellen. Uiteraard kun je in ons assortiment kinderfiets 20 inch kiezen tussen jongens modellen en meisjes modellen.

20 inch kinderfiets is geschikt voor jongens & meisjes

Tussen onze kinderfiets 20 inch outlet vind je het beste online aanbod op het gebied van 20 inch kinderfietsen. Het maakt daarbij niet uit of je voor een jongen of meisje een leuke fiets zoekt, want wij hebben een diversiteit in modellen beschikbaar in uiteenlopende stijlen. Je kunt in een oogopslag zien of er een geschikte kinderfiets bijzit tussen ons kinderfiets 20 inch outlet. Maak gebruik van het filtermenu om de fiets te selecteren die aan al je wensen voldoet.

We verkopen 22 inch kinderfietsen van meerdere fietsmerken. Hieronder zie je een aanbod met de meest populaire merken:

Is de kinderfiets 20 inch geschikt?

Wil je een kinderfiets 20 inch aanschaffen, dan wordt meestal de leeftijd 6-8 aangehouden. Maar toch is dit de leeftijd niet de meest betrouwbare leidraad. Het belangrijkste is de lichaamslengte van je kind.

De lengtes van kinderen zijn opgedeeld in categorieën als het gaat om wat voor kinderfiets het beste is qua formaat. Over het algemeen wordt er bij een 20 inch kinderfiets de kledingmaat 116 – 122 cm aangehouden en de leeftijd 6 – 8 jaar. We weten dat kledingmaten ongeveer gelijk staan aan de lichaamslengte van het kind. Is een kind 120 centimeter lang, dan valt hij binnen de kledingmaat 116-122 cm en zal een fiets van 20 inch ideaal zijn.

Is jouw kind net wat te groot of te klein voor de kinderfiets 20 inch? Wij hebben alle inchmaten in ons assortiment. Naast een kinderfiets in de 20 inch outlet, vind je ook kinderfietsen voor outletprijzen in andere inchmaten:

Wat als mijn kind groter of kleiner is dan gemiddeld?

Het kan zijn dat een kind gemiddeld groter of juist kleiner is dan zijn of haar leeftijdsgenoten. Hoe kies je dan een kinderfiets? Wanneer je kind bijvoorbeeld 7 jaar is, maar wel kleiner dan de aanbevolen lengte voor een fiets van 22 inch, dan kijk je in onze matentabel naar een geschikte inchmaat. Hierna bekijk je wellicht onze kinderfiets 20 inch outlet.

 

Andere interessante producten:

 

K

Kinderfiets 12 inch

M

Meisjesfiets 20 inch

 

Voor welke leeftijd is een kinderfiets van 20 inch?

Over het algemeen voor kinderen tussen de 6 - 8 jaar. De lengte is beter om als leidraad te nemen: 20 inch fietsen zijn geschikt voor kinderen met een lengte rond de 115 cm.

Hebben de kinderfietsen van 20 inch al versnellingen?

Ja, dat is mogelijk. Al hebben de meeste 20 inch fietsen geen versnellingen. De kinderfietsen 20 inch mét versnelling bestaan uit 3, 6 of 7 versnellingen.

In hoeveel kleuren zijn de 20 inch fietsen beschikbaar?

In maar liefst 10+ kleuren. De kleuren worden vaak gecombineerd met andere mooie kleuren of prints.