• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Kinderfiets 20 inch kopen: gratis bezorging!

Ieder kind leert op een bepaalde leeftijd fietsen. In het begin zal dit nog met zijwieltjes zijn, maar na verloop van tijd stapt ieder kind over op een echte kinderfiets.

Artikelen 1 tot 36 van 38 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 38 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Hierbij heb je keuze uit diverse soorten modellen en groottes. Bij de keuze voor een kinderfiets 20 inch heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse soorten modellen. Uiteraard wordt hierbij onderscheid gemaakt tussen jongens modellen en meisjes modellen. Ieder merk kinderfiets heeft weer een ander model. Zo kun je kiezen uit stoere jongens fietsen, schattige roze meisjes fietsen of de standaard modellen. Ieder kind geeft weer zijn of haar voorkeur aan een ander model.

20 inch kinderfiets is geschikt voor jongens & meisjes

Fietsenopfietsen.nl heeft het beste online aanbied op het gebied van 20 inch kinderfietsen. Het maakt daarbij niet uit of u voor een jongen of meisje een leuke fiets zoekt, want wij hebben een diversiteit in modellen beschikbaar voor jongens en meiden in uiteenlopende stijlen. U kunt in een oogopslag zien of er een geschikte kinderfiets bijzit in het assortiment dat wij u tonen. Zo krijgt u ook direct een indruk van de stijl en originaliteit van het model en kunt u op basis van uw wensen en die van uw kind een keuze maken.

Indien u bij ons een kinderfiets 20 inch bestelt, dan kunt u rekenen op de scherpste prijs in combinatie met gratis verzending. Zo bespaart u extra op de uitgaven en mocht de bestelling niet bevallen, dan krijgt u het geld terug. De kinderfiets 20 inch aanbiedingen zijn verkrijgbaar in blauw, bruin, geel, grijs, oranje, paars, zwart, wit en nog veel meer! Druk op een van de kleuren aan de linkerzijde van de website en filter het aanbod op een kleur.

We verkopen kinderfietsjes van meerdere fietsmerken. Hieronder ziet u een aanbod met de meest populaire merken:

Leuke tips voor het fietsen met kinderen

Voor een kind is een fiets onmisbaar. Het dient niet alleen als vervoermiddel maar zorgt ook voor nieuwe avonturen. Het is ook een leuk idee om samen met uw kind een eindje te gaan fietsen. Lees de tips hieronder:

1. Heerlijk de picknickmand mee
Heeft u een vrije dag of is het weekend? Regent het niet buiten? Schijnt de zon? Zo, ja dan is het een super leuk idee om samen met uw kind(eren) de buitenlucht te verkennen en een volle mand met lekkernijen mee te nemen. Extra tip: neem een leuk spel mee wat je buiten kan spelen.

2. Bedenk een speurtocht
Kinderen vinden speurtochten fantastisch! Is het dan geen leuk idee om samen met uw kind(eren) en vriendjes erop uit te trekken en een leuke speurtocht te organiseren. Natuurlijk kan een speurtocht niet zonder een goede beloning. Tijdens de warme perioden van het jaar zal een koud ijsje zeker goed smaken. Extra tip: op internet vind je tal van voorbeelden van speurtochten in uw omgeving.

3. Kindvriendelijke fietsroutes
Door heel Nederland zijn er diverse kindvriendelijke routes. Deze routes houden rekening met het aantal rustpunten en de duur van de tocht. Populaire kindvriendelijke fietstochten zijn de puzzelfietstocht Amersfoort, Hans & Grietje route tussen Barneveld en Scherpenzeel of de Sallandse Heuvelrug. Extra tip: liggen deze routes niet in de buurt? Op het internet zijn er nog tal van voorbeelden voor in uw regio.

“Hoe weet ik of 20 inch de juiste grootte is?”

Wanneer er wordt gesproken over de grootte van een fiets, wordt er gesproken in inches. Voor iedere lengte en leeftijd is een andere grootte fiets weer geschikt. Zo heb je onder andere 12 inch kinderfietsen, 16 inch kinderfietsen, 20 inch kinderfietsen en 24 inch kinderfietsen.

De kinderfiets 20 inch leeftijd is de categorie 6 tot 8 jaar. Hierbij moet er uiteraard wel rekening worden gehouden met de lengte van het kind. Het kan zijn dat een kind gemiddeld groter of juist kleiner is dan zijn of haar leeftijdsgenoten. In dit geval kan er keuze worden gemaakt uit een kleinere kinderfiets. Over het algemeen wordt er bij een 20 inch kinderfiets de kledingmaat 116 – 122 cm aangehouden. Voor een kinderfiets 20 inch heb je keuze uit enorm veel verschillende modellen. Als u liever een grotere inchmaat zoekt, kunt u een kijkje nemen bij de 22 inch kinderfietsen.

De 20 inch kinderfietsen zijn op voorraad en worden binnen 24 uur verzonden. Toch liever aan andere fiets? Bekijk ons totale aanbod van online fietsen!