Sorteren op:

Mat zwarte meisjesfiets 26 inch van uitstekende kwaliteit

Een mat zwarte meisjesfiets 26 inch kunt u bij ons in het assortiment vinden en daarbij Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
garanderen wij een uitstekende kwaliteit. De kwaliteit spreekt voor zich bij Fietsenopfietsen.nl, want wij nemen uitsluitend fietsen op in het assortiment die aan de hoogste standaarden voldoen. U kunt bij ons dan ook terecht voor een mat zwarte meisjesfiets 26 inch van topmerken, zoals Volare. In ons aanbod treft u daar op basis van uw voorkeuren, zoals een mat zwarte uitvoering en 26 inch, een schitterende Volare omafiets aan. Indien u meer modellen wenst om een keuze te kunnen maken, kunt u een ander kleur selecteren.

Meisjesfiets mat zwart 26 inch met 24uurslevering en gratis verzending

Bij Fietsenopfietsen.nl kunt u heel simpel een vergelijking maken tussen modellen en op basis van uw criteria een overzicht gepresenteerd krijgen. Zo wordt het u ook gemakkelijk gemaakt om een meisjesfiets mat zwart 26 inch te vinden of een fiets van een andere kleur te vinden die aan uw voorkeuren voldoet. Bij elk exemplaar worden nadere details gegeven en specificaties verstrekt. Eenmaal een keuze gemaakt, dan kunt u de fiets bij een vroege bestelling morgen al ontvangen. Bovendien rekenen wij daarvoor geen extra kosten, want de verzending is gratis. Bij het afrekenen kunt u de keuze maken om meteen te betalen, maar dat hoeft niet. U kunt namelijk ook van de service gebruikmaken om na ontvangst van de fiets te betalen. Deze optie kunt u aan het einde van het bestelproces selecteren.

Voor welke leeftijd is de 26 inch meisjesfiets geschikt?

Voor de leeftijd van 10-14 jaar. Omdat het ene kind sneller groeit dan het andere kind, is het handiger om naar de lengte te kijken. Is jouw kind rond de 145 cm? Dan is een 26 inch fiets prima geschikt.

Hebben de 26 inch fietsen ook een voorrekje?

Dit verschilt per model. De meeste meisjesfietsen van 26 inch hebben een voorrekje boven het wiel. Daarnaast verkopen we ook modellen zonder voorrekje.

Van welke merken hebben jullie 26 inch meisjesfietsen in het assortiment?

Wij verkopen meisjesfietsen van 26 inch van de bekende merken Altec, Popal, Spirit en Volare, waarvan Altec en Popal de meest populaire fietsen zijn.