Altec Basic Omfiets: verzending = gratis!

Omafietsen zijn hip, maar geen hype. Over vele jaren zijn deze fietsen nog altijd populair. Dit Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
is belangrijk om te weten als u overweeg om een Altec Basic Omafiets aan te schaffen. De fiets is namelijk van hoge kwaliteit. Dat houdt in dat u misschien wel nooit meer een fiets hoeft te kopen nadat u deze hebt aangeschaft. Dat komt onder andere door het materiaal waarvan hij gemaakt is.

De fiets is voor iedereen van volwassen lengte geschikt. Wanneer u, uw vrouw of één van uw kinderen een fiets nodig heeft en langer is dan 1.45, dan past u op deze fiets van hoge kwaliteit. Hoeveel langer u bent hoeft niet uit te maken. De fiets is immers te verstellen in hoogte waar het gaat om het zadel en het stuur. Ook daardoor kan hij vele jaren mee als dat nodig is.

Omafietsen Basic van Altec: Gemaakt voor de grote stad

Omafietsen Basic van Altec zijn perfect geschikt voor in de grote stad. De fiets heeft alle onderdelen die nodig zijn om in de stad te kunnen bewegen. Het gaat dan om veiligheid, praktisch gebruik, maar ook stevigheid en stabiliteit. De kenmerken waar het onder andere over kan gaan zijn:

  • LED-verlichting voor en achter
  • Een bagagedrager met snelbinders aan de achterkant
  • Een frame van staal
  • Stevige banden
  • Jasbeschermers

De Basic Omafiets van Altec is zoals de soortnaam al zeg erg basic. Dat betekent dat er geen onnodige extra’s aan zijn toegevoegd. Alleen de dingen die u nodig heeft om de dagelijkse dingen te kunnen doen zitten erop. Dat betekent bijvoorbeeld dat de hippe voordrager niet op de fiets is gemonteerd. Bij de meeste mensen zit deze er immers alleen maar voor de show op. Dit is alleen maar overbodig gewicht. Daarom is deze op dit model dan ook gewoon weggelaten. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor sportaccessoires.

> Bekijk ook de Altec Vintage damesfiets: gratis verzending en korting tot 40%

Een verzekering voor de fiets afsluiten

Fietsen verzekeren is zeker wanneer ze net nieuw zijn geen overbodige luxe. U kunt dan immers maar beter het zekere voor het onzekere nemen. Voor hetzelfde geld wordt de fiets gestolen in het centrum of, erger nog, bij u thuis uit de schuur. Het kan natuurlijk ook dat de fiets beschadigd raakt door allerlei omstandigheden. Dit kan door vandalisme komen, maar ook doordat u valt of botst. In zulke gevallen komen er altijd kosten bij kijken. Met een goede verzekering zijn deze kosten echter gedekt. Een goede verzekering kunt u afsluiten door hem direct bij het bestellen mee te nemen. U hoeft er dan verder een jaar lang niet meer naar om te kijken.

> Ook op zoek naar een fiets voor hem? Bekijk dan snel de Altec Retro herenfiets!