Altec Urban 22 inch meisjesfiets: korting tot 40%

Vind je transportfietsjes bij kleine meisjes ook zo schattig? Kijk dan eens naar ons aanbod Urban Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
fietsen van Altec. Deze serie is de laatste toevoeging aan de transportfietsencollectie van Altec. En, niet de minste. Niet alleen is de Altec Urban 22 inch direct klaar voor praktisch gebruik, de fiets is óók nog stijlvol. Daar kan je dochter wel mee voor de dag komen. Bestel vandaag vóór 15:00 en krijg ‘m mogen gratis thuis.

Urban 22 inch meisjesfietsen: de juiste maat?

Wat is een transportfiets zonder transportrek? Bij aankoop van een 22 inch Altec Urban fiets, zit een voorrekje er automatisch bij. Ook een bel, snelbinder en stuurstabilisator is inbegrepen. Zo kan je kleine meid volledig uitgerust de weg op en klapt het stuur niet om wanneer je kind haar fiets op de standaard zet. Wel zo veilig. Om de veiligheid nóg meer te vergroten, raden wij aan op voorhand de juiste maat te bepalen. Voor een juiste maatvoering is de lichaamslengte van je kind leidend.

Interessant om te weten is dat je kind ongeveer elke anderhalf jaar een nieuwe fiets nodig heeft met een andere inchmaat. Een Altec Urban 22 inch meisjesfiets is geschikt voor:

  • Meisjes van 7 – 9 jaar
  • Meisjes met een lichaamslengte rond 122 cm
  • Meisjes met kledingmaat 122-128

Controleer regelmatig of de maat nog geschikt is voor je kind. Op een te kleine fiets is er weinig afstand tot het stuur. Dit maakt bochten maken lastig. Merk je dat bochten nemen hierdoor problemen oplevert? Of merk je dat de knieën te veel gebogen zijn? Dan is een grotere maat nodig. Bekijk dan eens de Altec Urban 24 inch fiets of richt je op onze Altec Urban 26 inch fietsen!

Urban 22 inch meisjesfietsen van Altec: veel voordeel

De Urban meisjesfietsen van Altec zijn niet prijzig. Zeker niet wanneer je ze op het juiste moment bestelt. Er komen regelmatig aanbiedingen voorbij. Ook zijn er andere manieren om voordeliger uit te zijn. Denk aan bundelkortingen bij een grote bestelling en de gratis verzending. Hiernaast geniet je bij aankoop van een Altec Urban 22 inch meisjesfiets van de volgende voordelen:

  • Vandaag vóór 15.00 besteld betekent morgen thuis
  • Gemakkelijk direct een verzekering af te sluiten
  • Niet goed, geld terug
  • Geen extra montagekosten

Fiets afmonteren

Wanneer je de Altec Urban 22 inch bestelt, is deze deels gemonteerd. De laatste delen zet je zelf in elkaar. Denk hierbij aan het zadel en het stuur. Ook steek je het voorspatbord en het voorwiel in de voorvork. Dit gaat heel eenvoudig met de bijgeleverde handleiding.