Yipeeh meisjesfiets 12 inch: Kortingen tot wel 40%!

Wilt u uw dochter verrassen door een nieuwe fiets voor haar te kopen? Bekijk dan de Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
fietsen op deze pagina eens. Alle fietsen op deze pagina zijn geproduceerd door het bekende merk Yipeeh en hebben de maat 12 inch.

De maat 12 inch is geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar, met een lengte van rond de 95 centimeter. Door ons grote aanbod vindt u gegarandeerd een Yipeeh meisjesfiets 12 inch die uw dochter mooi zal vinden en binnen uw budget valt.

Tot 40% korting op een Yipeeh meisjesfiets 12 inch

Wij verkopen al onze kinderfietsen met een flinke korting. Ook de Yipeeh meisjesfietsen op deze pagina worden met korting verkocht. Koopt u een Yipeeh meisjesfiets 12 inch in onze online shop, dan profiteert u van 10 procent, 20 procent, 30 procent of zelfs 40 procent korting op uw aankoop.

Met het geld dat u op de Yipeeh kinderfiets 12 inch bespaart, kunt u een fietsslot kopen. U zou het misschien niet verwachten, maar ook fietsen van kinderen worden veelvuldig gestolen. Zelfs de allerkleinste kinderfietsen worden regelmatig door dieven meegenomen. Wij raden u dan ook aan om de nieuwe fiets van uw dochter te beveiligen met een goed slot.

> Bestel nu een loopfiets jongen: Gratis bezorging op het gehele assortiment!

Een veilige fiets kopen: 4 tips

De nieuwe fiets van uw dochter moet er niet alleen leuk uit zien, maar moet boven alles honderd procent veilig zijn. Wij geven u graag enkele tips om een op en top veilige fiets te kopen voor uw kleine prinses.

  • Koop een fiets van een bekend merk, zoals Yipeeh. Minder bekende merken produceren niet altijd fietsen van de beste kwaliteit. En een slechte kwaliteit heeft een negatieve invloed op de veiligheid van een fiets.
  • Koop een fiets in de juiste maat. Een te grote fiets is gevaarlijk, maar een te kleine fiets net zo goed. Is uw dochter rond de 95 centimeter lang? Dan kunt u een Yipeeh meisjesfiets 12 inch voor haar kopen.
  • Controleer wat voor remmen de fiets van uw dochter heeft. Als u de fiets eenmaal binnen heeft, controleert u of deze remmen goed werken. Dit is uiterst belangrijk.
  • Controleer of uw dochter met beide voeten op de grond kan staan als zij op haar nieuwe fiets zit. Lukt dit niet? Dan is de fiets te groot en moet u een kleinere maat kopen.

Tot slot raden wij u aan de fiets van uw dochter regelmatig na te kijken op eventuele verborgen gebreken. Dit kan de fietsenmaker voor u doen, maar u kunt dit ook zelf doen.

> De loopfiets 2 in 1: Vandaag besteld = verzending binnen 24 uur!