• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Omafiets 22 inch: Korting tot wel 40%!

Van origine fietste de mens op een fiets met houten wielen en een houten zadel. Logischerwijs was dit niet erg comfortabel.

10 artikel(en)

10 artikel(en)

De fiets is van oudsher mateloos populair. Deze toename aan populariteit heeft bijgedragen aan de ontwikkeling voor diverse modellen. De 22 inch omafiets is daar een goedbeeld van. De eerste fiets had twee wielen die verschilden qua grootte. Tegenwoordig zijn er verschillende inch maten. Zo bestaat het aanbod van Fietsenopfietsen.nl uit omafietsen variërend van 18 tot en met 28 inch. Van oorsprong werd de oma fiets voornamelijk gebruikt voor volwassenen. Fietsenopfietsen.nl maakt het voor kinderen of jongeren ook mogelijk om 22 inch omafietsen te kopen. U kunt de fietsen in verschillende modellen en kleuren kopen. De term ‘omafiets’ werd sinds 1970 in gebruik genomen. Het woord ‘oma’ segmenteert de gebruiker van deze fiets niet op leeftijd, maar doelt op het klassieke design. Wist u dat de 22 inch omafiets sinds de laatste decennia erg geliefd is onder kinderen en jongeren?

De volgende kleuren zijn erg in trek:

- Blauw
- Rood
- Roze
- Wit
- Paars
- Zwart

Omafiets 22 inch met of zonder voordrager

Een omafiets 22 inch is populair onder de kinderen en als u op zoek bent naar een fiets voor uw kind, dan is dit type model een uitstekende keuze. Bij Fietsenopfietsen.nl wordt het model in een grote variatie in kleuren aangeboden en ook de stijlen lopen uiteen net als extra details. Zo kunt u bijvoorbeeld voor uw kind de keuze maken om een omafiets 22 inch met voordrager te kopen of met een leuk mandje voorop. Er zijn ook standaard omafietsjes beschikbaar die geen rek of mandje aan de voorzijde hebben, maar wel voorzien zijn van een bagagedrager. U kunt op een eenvoudige manier het aanbod bekijken en een keuze maken op basis van uw voorkeur voor een type of kleur. U kunt gelijk bestellen en wij bezorgen de omafiets 22 inch gratis bij u thuis. Dat kan overigens al binnen één werkdag. Heeft u liever een grotere inchmaat? Kijk dan bij de 24 inch omafiets.

Het koopproces van omafietsen 22 inch

Het bestelproces is gefaseerd in vier eenvoudige stappen, dat maakt het kopen van 22 inch omafietsen extra makkelijk! Het vervoersmiddel in deze inch maat is geschikt voor kinderen van 7 tot 9 jaar met een maximale lichaamslengte van 122 cm. Let op! Dit is een richtlijn en geef officieel gegeven. Het is een aanrader om een fiets op de groei te komen. Voor de veiligheid van uw kind achten we het wel belangrijk dat hij of zij makkelijk op en af kan stappen. De stang die de frame van het voorwiel en de achterwiel met elkaar verbindt, zorgt ervoor dat het voor kinderen erg makkelijk is om op te stappen. De 22 inch omafiets is een uitstekende keus!

Wilt u terug naar het totale aanbod van onze online fietswinkel? Druk snel op de link!