Omafiets 26 inch: Tot 40% korting!

We noemen het wel eens de high end fashion bikes: onze omafietsen. Deze fietsen zijn door Lees door

Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren

5 producten in totaal

Filteren
hun verfijnde klassieke uiterlijk de haute couture uitgave onder de vele fietsen uit ons assortiment. En je weet: de lat voor haute couture ligt onbereikbaar hoog. De kwaliteit dient voortreffelijk te zijn en de looks aantrekkelijk. Precies hoe wij onze omafiets 26 inch zien. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan omafietsen 26 inch en kies jouw favoriet.

Klassiek en comfortabel. Dat zijn onze omafietsen 26 inch. Door de jaren heen is er aan het uiterlijk weinig veranderd aan de omafiets. En dat is met een reden. Want waarom zou je rommelen aan een ontwerp die nog steeds mateloos populair is. In de jaren ’60 was de omafiets al hip en trendy en anno nu vindt de omafiets 26 inch nog steeds gretig aftrek. Het enige wat er veranderd is aan het uiterlijk is dat omafietsen leverbaar zijn in verschillende kleuren en met versnellingen. Bekijk ons aanbod en sorteer jouw favorieten op prijs en kleur en creëer een persoonlijk aanbod.

Merken omafiets 26 inch

Omafietsen 26 inch vind je van verschillende merken op onze productpagina. Kies uit de volgende merken:

 • Altec
 • Popal
 • Spirit

Omafiets 26 inch, iets voor jou?

Volgens onze richtlijnen is deze fiets geschikt voor kinderen van 10-14 jaar met de kledingmaat 140-152 en een maximale lichaamslengte van 145 cm. De veiligheid van de fietser is het belangrijkste. Als het niet mogelijk is voor de fietser om de grond met de voeten te raken, is het verstandiger om een omafiets van 28 inch te kopen. Een 26 inch omafiets matzwart is de bestseller. Naast matzwart zijn er nog diverse andere kleuren. De volgende kleuren zijn erg populair.

Populaire kleuren omafiets 26 inch

Eén van onze bestsellers is de 26 inch omafiets matzwart. Toch kunnen wij ons voorstellen dat deze omafiets niet voor iedereen passend is. Selecteer jouw favoriete kleur en de filter doet het werk. Kies uit het aanbod omafietsen van jouw lievelingskleur. De volgende kleuren zijn erg populair:

 • Blauw
 • Bruin
 • Mat zwart
 • Wit
 • Paars
 • Zwart

Omafiets 26 inch voor kinderen 10-14 jaar

Elke omafiets 26 inch in ons aanbod kent kent een opvallende stijl en er zijn verschillende fietsen die echt een waanzinnig leuke uitvoering hebben. Een fiets online bestellen is eenvoudig. Jouw dochter of zoon kan voor een neutrale kleur kiezen, zoals grijs of blauw, maar er zijn ook andere originele opties beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld een omafiets 26 inch kopen die voorzien is van opvallende jasbeschermers en een kettingkast met een leuk dessin. Ook kan er voor een van de uitvoeringen in een combinatie van kleuren worden gekozen, zoals wit met bruin of blauw met bruin. Ontdek zelf de leukste modellen en bestel de favoriete omafiets 26 inch voor de scherpste prijs. Is de 26 inch omafiets net een inchmaat te klein? Kijk dan eens bij de 24 inch. Bij een vroege bestelling op de dag is het mogelijk dat de fiets de volgende dag al geleverd kan worden. Uiteraard gratis, want wij verzenden alle bestellingen zonder dat we daarvoor extra’s in rekening brengen.

Hoe wordt de 26 inch omafiets verzonden?

Allereest willen wij je nogmaals benadrukken dat de verzendkosten voor de 26 inch omafiets altijd op onze kosten zijn. De bezorging is dus helemaal GRATIS! Als je jouw omafiets voor 15:00 uur besteld, wordt de fiets in 95% van de gevallen de volgende werkdag bezorgd. Niet alle fietsen worden kant en klaar afgeleverd. Bij de doos vind je dan een handige instructie hoe je de fiets kunt monteren. Heb je liever hulp? Geen probleem! Voor € 29,95 zet onze monteur jouw fiets in elkaar. Meer informatie hierover vind je op de productpagina’s.

Voorkom diefstal!

In Nederland is fietsen heel populair, iedereen heeft wel een fiets in zijn of haar bezit. Helaas zijn er in Nederland vele mensen die ook in het bezit willen zijn van andermans fiets. Het is daarom zeer belangrijk dat je jouw omafiets 26 inch beschermd tegen diefstal. Om je fiets te beveiligen kun je kiezen uit drie verschillende type sloten:

 • Ringsloten
 • Kabelsloten
 • Kettingsloten

De meeste fietsen zijn bij aankoop voorzien van ringsloten. Verstandig is om daarbij een extra slot aan te schaffen. Zo is je fiets beter beveiligd tegen diefstal. Een dief kiest liever een fiets uit de stalling die voorzien is van een enkel slot. Door een extra slot aan te schaffen, zorg je ervoor dat de fiets een extra handeling moet uitvoeren om je fiets te ontvreemden. Een handeling waar dieven liever voor passen.

Neem daarnaast ook de volgende voorzorgsmaatregelen: 

 • Gebruik twee verschillende soorten sloten
 • Gebruik een slot met het ART keurmerk
 • Zet het hangslot hoog vast
 • Bevestig een slot niet aan het voorwiel

Daarnaast kan je ervoor zorgen dat de omafiets 26 inch altijd op een veilige plek te zetten bij openbare plekken zoals het station, winkelcentrum en uitgaansgelegenheden.

> Bij Fietsenopfietsen vind je de meest uiteenlopende omafietsen. Goede kwaliteit fietsen online voor scherpe internetprijzen!