Sorteren op:
Popal meisjesfiets

Popal meisjesfiets in stijlvolle uitvoeringen: Gratis verzending

Als je jong bent, hoef je niets. De wereld ligt aan je voeten. Ontdek de wereld Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
met jouw droom op wielen: de Popal meisjesfiets, voor meer plezier, creativiteit en mobiliteit. Bekijk ons assortiment en kies je favoriete meisjesfiets van Popal. Het fiets kwaliteitsmerk met Hollandse nuchterheid!

Een Popal meisjesfiets die aan alle wensen voldoet, een utopie? Nee hoor. Ons brede variatie aan meisjesfietsen van Popal geeft je de mogelijkheid om een fiets te kiezen die past bij de dochter, of bij jezelf. In ons assortiment vind je meisjesfietsen van Popal met 12 inch wielen tot 26 inch wielen. Voor elke leeftijd, smaak, budget vind je ons ons aanbod fietsen de juiste uitvoering.

Groot assortiment: Popal meisjes fietsen en meer

Voor kleine meisjes vind je Popal meisjesfietsen met afneembare zijwieltjes en met fietsstoel of mandje en franjes aan het stuur. Voor grote meiden hebben we ook een variatie aan modellen beschikbaar. Denk aan een omafiets of transportfiets. Zelfs een vouwfiets van dit merk hebben wij in ons aanbod opgenomen. Naast Popal meisjesfietsen vind je in ons assortiment ook:

  • Popal omafietsen
  • Jongensfietsen
  • Kinderfietsen
  • Heren- damesfietsen

Bekijk het complete overzicht met alle Popal fietsen in diverse inchmaten.

Popal meisjesfiets in verschillende kleuren

Als de voorkeur uitgaat naar een Popal meisjesfiets, dan kan eerst de keuze voor een model worden gemaakt, zoals een omafiets of transportfiets. Vervolgens kan er ook nog rekening gehouden worden met de kleur van de fiets. Zo kan onder de keuze voor een rode of een roze Popal meidenfiets worden gemaakt, maar is het ook mogelijk om voor een stijlvolle witte versie te kiezen. Neem ook de specificaties door om te ontdekken over welke eigenschappen de meisjesfiets van Popal beschikt. Je kunt daarna de meisjesfiets Popal meteen bestellen en wij zorgen dan voor een gratis verzending.

> Handleiding voor Popal fiets in elkaar zetten.

Tips voor het aanschaffen van een Popal meisjesfiets

Als je op zoek bent naar een nieuwe Popal meisjesfiets voor je dochter, dan ben je hier aan het juiste adres. Er zijn een aantal zaken waar je goed op moet letten bij de aanschaf van een fiets voor je dochter. Denk hierbij aan:

  • de prijs;
  • accessoires;
  • type remmen;
  • verlichting;
  • en zichtbaarheid.

De laatste en niet geheel onbelangrijke tip is dat je moet letten op de juiste inchmaat. Anders dan bij volwassenen kijk je bij kinderen niet naar de framemaat bij het uitzoeken van een fiets. Richt je op de inchmaat, ofwel de diameter van de banden in centimeters. De maten van Popal meisjesfietsen gaat op basis van de lichaamslengte. Bekijk de maattabel om te bepalen welke meisjesfiets van Popal je nodig hebt. Je kunt hierbij kijken naar de leeftijd van je dochter, maar het is het beste om te kijken naar de lichaamslengte of kledinglengte. Hiermee weet je zeker dat je de juiste maat Popal meidenfiets koopt.

> Bekijk de nieuwe Daily Dutch fietsen van Popal.

Verschillende Popal meidenfiets inchmaten

We hebben meerdere Popal meidenfiets inchmaten waar je uit kunt kiezen:

> Verzending binnen 24 uur: Bestel nu een 14 inch popal max!

Welke maten meisjesfietsen hebben jullie in het assortiment?

Alle maten. Meisjesfietsen verkopen wij voor de allerkleinsten van 1-3 jaar (10 inch) tot en met de oudere leeftijden 10 -14 jaar (26 inch). Kijk vooral naar de lichaamslengte wanneer je de juiste maat wilt uitkiezen. 10 inch= is geschikt voor 85-100 cm, waarbij 26 inch geschikt is voor rond de 145 cm.

Welke merken meisjesfietsen hebben jullie in het assortiment?

We verkopen bekende merken als Altec, Popal, Spirit en Volare. Maar ook bijvoorbeeld voor de kleine kinderen de bekende stripfiguren als DisneyFrozen 2, Disney Princess, Minnie Mouse en Peppa Pig.

Hebben de meisjesfietsen ook versnellingen?

Jazeker. Voornamelijk de fietsen voor oudere meisjes hebben versnellingen. Vanaf de 20 inch fietsen kun je kiezen voor een fiets met versnellingen.