Transportfiets 26 inch met versnellingen: Gratis bezorgd!

Een transportfiets 26 inch met versnellingen is een praktisch vervoermiddel en biedt gelegenheid om spullen te Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren

2 producten in totaal

Filteren
vervoeren op de drager die zich boven het voorwiel bevindt. De transportfiets 26 inch met versnellingen is geschikt voor personen met een lengte vanaf 145 centimeter. In de praktijk betekent dat de 26 inch transportfiets geschikt kan zijn voor kinderen in de leeftijdsgroep van 10 to 14 jaar met een kledingmaat 140-152. Indien je de transportfiets voor jouw kind aanschaft, die al een lengte heeft van minimaal 145 centimeter, dan wordt aangeraden om de 28 inch transportfiets aan te schaffen. Dat is de framemaat zoals die voor volwassen personen wordt gehanteerd, maar veel kinderen van 12 of 13 jaar hebben de lengte van 145 centimeter vaak al bereikt, zodat in dat geval voor de genoemde andere optie gekozen kan worden. Fietsenopfietsen.nl heeft een breed assortiment aan transportfietsen dames en transportfietsen heren. Vóór 15:00 uur besteld = volgende dag in huis!

Transportfiets 26 inch met versnellingen zonder verzendkosten bestellen

Je kunt de transportfiets 26 inch met versnellingen direct online bestellen bij Fietsenopfietsen.nl, waarna de fiets gratis wordt verzonden. Je hoeft dan ook geen extra kosten voor verzending te betalen. In het aanbod met 26 inch transportfietsen met versnellingen tref je modellen aan voor jongens en meisjes. Elk model kan in verschillende kleuren worden geleverd. De transportfiets 26 inch met versnellingen is een trendy fiets met een stoer uiterlijk. De robuuste stijl komt voort uit het gebruik van degelijke materialen van een hoge kwaliteit. De transportfiets 26 inch beschikt over drie versnellingen en zijn voorzien van een stevig stalen frame. Bestel je op een werkdag voor 15:00 uur, dan kunnen wij ervoor zorgen dat de transportfiets 26 inch met versnellingen morgen wordt geleverd.