5 mooiste fietsroutes in Den Haag

Den Haag is een heel aantrekkelijke stad voor fietsers. Als enige Nederlandse stad aan de Noordzee trekt deze stad jaarlijks miljoenen bezoekers. Velen daarvan ontdekken deze metropool met zijn kustlijn van ruim 10 kilometer met de fiets. Daarnaast kun je in Den Haag ook een aantal gebouwen ontdekken die belangrijk zijn voor het land, zoals het parlement en de residentie van het koninklijk huis. Hieronder een selectie van de vijf mooiste fietsroutes in Den Haag.

Voetsporen van Nederland

Start deze route aan het parlement in het centrum, deze 43 kilometer lange route brengt je langs statige ambassades, regeringsgebouwen en Paleis Noordeinde, waar Koningin Beatrix nog heeft gewoond. Je passeert Leiden, de oudste universiteitsstad van het land, met zijn prachtige historische gebouwen. Wie wil kan nog een pauze inlassen om het prachtige Clingendael te bezoeken, één van de mooiste parken in Nederland. Passeer in Wassenaar het Landgoed De Horsten en keer met zicht op zee weer naar je startpunt.

Fietsroute Den Haag, een stad die ook rust biedt

23 kilometer genieten van een pracht van een stad, dat is wat deze route betekent. Deze fietstocht start in Scheveningen en brengt je langs de prachtige Hofvijver en de mooie rustige polders met zicht op de Noordzee. Verder op je route ontdek je de prachtige natuur van het Haagse Bos. Een bos midden in de stad waar dier en mens in harmonie met elkaar samenleven. Breng zeker een bezoekje aan het domein rond het Kasteel Oud Wassenaar. Een route vol diversiteit waar de gezellige drukte van de stad worden afgewisseld met de rust van de natuur.

> Met je zoon deze mooie fietsroutes fietsen? Bekijk dan eens snel onze jongensfietsen!

________________________________________________________________________________________

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 5% korting bij een besteding van minimaal € 100:

________________________________________________________________________________________

Fietsroute door de Wassenaarse Duinen

Een heerlijke fietsroute om met het hele gezin te doen. 22 kilometer lang fietsen langs polders, bosrijke gebieden en mooie stranden. De rit start aan het Louwman Museum en brengt je richting Oostduinpark van het binnenland naar de Noordzee. Geniet van de heerlijke zeebries wanneer je richting Rijksdorp fietst. Terugkeren naar je startpunt doe je via de Haagse Golf in Oud Wassenaar. Een leuke route die veel ruimte biedt om af en toe een pauze in te lassen, zowel voor een speeltuintje, strand of gezellig terrasje.

Ontdek Nationaal Park Hollandse Duinen

Het Nationaal Park Hollandse duinen is ruim 200 vierkante kilometer groot. Een uitgestrekt beschermd duinengebied waar je met de fiets prachtig in kunt verdwalen. Deze fietsroute van 31 kilometer lang brengt je vanaf het station in Den Haag meteen in de groene oase van de duinen van Meyendel. Het pad gaat soms stevig op en neer, maar de prachtige vergezichten maken deze inspanning meer dan goed. In Wassenaar keer je via het binnenland terug naar je startpunt.

Koninkrijke fietsroute rond Den Haag

Voel je een echte Nederlander op deze route die je langs de prachtige gebouwen van de koninkrijke familie en andere landerijen stuurt. Een fietstocht van 35 kilometer lang die start aan Paleis Noordeinde richting Haagse Bos naar Huis Ten Bosch. Volg vanaf Wassenaar een stuk van de Landgoederenroute en rij vervolgens naar Landgoed De Horsten en bezoek zeker ook Kasteel Duivenvoorde.

> Vandaag voor15:00 besteld, morgen in huis: Onze houten loopfietsen!

Omafietsen

Disney Frozen 2 Meisjesfiets 16 inch - Blauw/ Paars
Disney Frozen 2 Meisjesfiets 16 inch - Blauw/ Paars
Rating:
100%
Prijs (incl. btw)
Normale prijs  199,95 Special Price  165,95
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
Volare Miracle Cruiser Meisjesfiets 16 inch - Wit
Volare Miracle Cruiser Meisjesfiets 16 inch - Wit
Rating:
100%
Prijs (incl. btw)
Normale prijs  279,95 Special Price  229,95
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
Disney Frozen 2 Meisjesfiets 20 inch - Blauw/ Paars
Disney Frozen 2 Meisjesfiets 20 inch - Blauw/ Paars
Rating:
100%
Prijs (incl. btw)
Normale prijs  299,95 Special Price  249,95
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 

Bekijk ook: De 5 mooiste fietsroutes van de stad Utrecht!