Tips voor fietsroute in Amsterdam

Als je door middel van een fietsroute Amsterdam wilt zien, kun je kiezen uit vele verschillende routes. Onze hoofdstad is groot, en goed met de fiets te ontdekken. De Amsterdam fietsroute is kortom in alle soorten en maten te vinden. Op een fietsroute Amsterdam ontdekken is de vele culturele schatten die deze stad te bieden heeft van nabij leren kennen. Misschien wil je op een fietsroute Amsterdam Centrum doorkruizen, of wellicht ben je meer geïnteresseerd op je fietsroute Amsterdam op een meer ongewone manier te leren kennen door bijvoorbeeld Amsterdam Zuid of Noord te bezichtigen. Je Amsterdam fietsroute behoort in ieder geval mooi, leerzaam en spannend te zijn. Om je hierbij te helpen zetten we enkele tips voor je op een rijtje.

 1. MAAK GEBRUIK VAN DE FIETSERSBOND

  De Amsterdam fietsroute kun je natuurlijk zelf bedenken, maar je kunt ook gebruik maken van de goede diensten van de fietsersbond. Op hun site vind je veel goede tips en routes. Als je met een fietsroute Amsterdam gaat zien, is het een fijn idee zulke goede tips te krijgen van een uiterst professionele dienst.

 2. HUUR EEN FIETS

  Als je op een fietsroute Amsterdam wilt zien, en je de fietsroute Amsterdam Centrum al klaar hebt liggen is het een goed idee in Amsterdam zelf een fiets te huren. Je kunt zo aan je Amsterdam fiets route beginnen zonder de stress die je eigen fiets vervoeren meebrengt. Heel handig, en vaak helemaal niet duur. Je zit niet met torenhoge parkeerkosten, en hoeft ook niet uren te zoeken naar een parkeerplaats in de altijd drukke stad.

 3. BEZOEK DE HOOGTEPUNTEN

  Als je door middel van een fietsroute Amsterdam gaat zien, wil je natuurlijk de hoogtepunten van deze mooie stad beleven. De Amsterdam fietsroute zal daarom waarschijnlijk een fietsroute Amsterdam Centraal worden: in het centrum vind je veel van de toeristische trekpleisters en culturele hoogstandjes die de stad rijk is. Denk bijvoorbeeld aan het Anne Frankhuis en het Van Goghmuseum. Bij dit laatste museum kun je zelfs een fietstocht kopen die langs plekken leidt waar de schilder vaak kwam. Maar met een fietsroute Amsterdam ontdekken, betekent ook de Brouwersgracht, het Prinseneiland en de Kalverstraat opzoeken. In die laatste straat wel even je fiets parkeren.

 4. RUST OP LEUKE PLEKJES

  Met een fietsroute Amsterdam in duiken betekent ook af en toe heerlijk genieten van welverdiende pauzes. Als je op je fietsroute Amsterdam Centraal aandoet, zal je genoeg hippe, unieke plekken tegenkomen om even op te laden met een hapje of een drankje. Denk bijvoorbeeld aan de razend populaire vestigingen van de Coffee Company, die door de hele stad zijn verspreidt. Je fietsroute Amsterdam Centraal kun je ook heel goed onderbreken bij een van de beste Tapas restaurants in Amsterdam: Pata Negra. Op fietsroute Amsterdam leren kennen betekent namelijk niet alleen je in het zweet werken om je van hotspot naar hotspot te trappen, maar ook ontspannen genieten van de culinaire kant van deze stad. Natuurlijk moet je op je fietsroute Amsterdam ook tijd inruimen om even heerlijk bij een van de vele grachten een bankje te zoeken en domweg voor je uit staren. En heb je nou nog wat tijd over? Vereer het geweldige Hotel Chocolat dan met een bezoekje. In dit winkeltje kun je niet alleen de heerlijkste chocola kopen, maar ook nog eens met een drankje tot rust komen, in een hele bijzondere sfeer. Met al deze tips kan je fietsroute Amsterdam Centraal eigenlijk niet meer mislukken. Het enige dat je met deze tips op zak nog hoeft te doen is de auto te pakken en een fiets te huren. Veel succes!

Omafietsen

Altec Urban Transportfiets 28 inch - Paars
Altec Urban Transportfiets 28 inch - Paars
Waardering:
100%
Prijs (incl. btw)
Normale prijs € 399,00 Speciale prijs € 255,00
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
Popal Daily Dutch Basic Damesfiets 28 inch - Göteborg Blue
Popal Daily Dutch Basic Damesfiets 28 inch - Göteborg Blue
Waardering:
80%
Prijs (incl. btw)
Normale prijs € 469,00 Vanaf € 375,00
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
Altec Metro Damesfiets 28 inch 7V - Sky Blue
Altec Metro Damesfiets 28 inch 7V - Sky Blue
Waardering:
100%
Prijs (incl. btw)
Normale prijs € 349,00 Speciale prijs € 289,00
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*