3x fietsroutes in Vught!

Vught is een stad die in de provincie Noord-Brabant ligt, in de directe omgeving van Den Bosch. De meeste mensen komen naar Vught om hier in de buurt te wandelen of te fietsen. Vught ligt namelijk in een groene omgeving, waar je heerlijk tot rust kunt komen.

Op deze pagina beschrijven we enkele fietsroutes die in Vught starten, door Vught lopen of langs de Brabantse stad komen. Wil je een dagje fietsen in de buurt van Vught, dan lees je in dit artikel welke routes zeker de moeite waard zijn.

De drie mooiste korte fietsroutes in de omgeving van Vught

Wie een paar uur wil fietsen in de buurt van Vught, kan diverse mooie fietsroutes volgen. De leukste korte fietsroutes in de omgeving van de Brabantse stad, zijn de volgende:

  • De Boerderijenfietsroute. Deze fietsroute brengt je langs diverse boerderijen in de directe omgeving van Vught. De route start op de parkeerplaats van recreatieplas De IJzeren Man en is 27 kilometer lang.
  • Het vijfde deel van de Van Gogh fietsroute. De Van Gogh fietsroute is een lange route, die in diverse delen opgesplitst is. Het vijfde deel van de route komt onder andere door Vught en is 31 kilometer lang.
  • Fietsroute Van Rivierdal naar Zandgrond. Deze fietsroute voert je door woonplaatsen als Vught, Boxtel, Sint Michielsgestel en Den Dungen. De route is 36 kilometer lang.

Alle bovenstaande routes zijn minder dan 40 kilometer lang en in ongeveer 2 tot 3 uur te fietsen. Wil je wat langer rondfietsen in de omgeving van Vught? Dan volg je een van onderstaande fietsroutes.

fietsroutes Vught

> Popal Cooper fiets: vandaag besteld = gratis thuisbezorgd in 24u!

De drie mooiste lange fietsroutes in de omgeving van Vught

Wil je langer dan 3 uur fietsen, dan kun je ook terecht in de omgeving van Vught. Hier zijn namelijk ook meerdere mooie lange fietsroutes uitgestippeld, van minimaal 40 kilometer per stuk. De volgende fietsroutes vinden wij het mooist:

  • Fietsroute Rondje Brabant. Deze fietsroute loopt van Den Bosch naar Boxtel en terug. Deze route loopt niet door Vught, maar wel langs de stad. De route is 43 kilometer lang.
  • Fietsroute Het Marikenpad. Het Marikenpad is een reconstructie van een middeleeuwse route tussen Nijmegen en Antwerpen. Volg je de hele route, dan kom je ook langs Vught en fiets je maar liefst 151 kilometer.
  • Station-to-Station dagtocht van Nijmegen naar Tilburg. Fiets je deze route, dan fiets je van het station in Nijmegen naar het station in Tilburg. Hierbij kom je ook langs Vught. De route is ongeveer 80 kilometer lang.

Zelf een fietsroute verzinnen: het is mogelijk

Je kunt er ook voor kiezen om zelf een fietsroute uit te stippelen in Vught en omgeving. In de buurt van Vught zijn namelijk diverse fietsknooppunten te vinden, die je met elkaar kunt combineren om je eigen route samen te stellen. Bedenk voor jezelf hoe lang je wil fietsen, verzin een start- en eindpunt voor je route en voor je het weet heb je een eigen fietsroute verzonnen.

Je kunt een korte fietsroute uitstippelen in Vught en omgeving, maar je kunt ook een lange route samenstellen. Alles is mogelijk, want er zijn vele knooppunten te vinden in de omgeving van het Brabantse Vught.

> Gratis verzending op het gehele assortiment Altec Dutch fietsen!

Omafietsen

Altec Dutch Transportfiets 28 inch 3V - Mat Zwart
Altec Dutch Transportfiets 28 inch 3V - Mat Zwart
Prijs (incl. btw)
Normale prijs  459,00 Special Price  399,00
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
Altec Dutch Transportfiets 28 Inch 3V - Groen
Altec Dutch Transportfiets 28 Inch 3V - Groen
Rating:
80%
Prijs (incl. btw)
Normale prijs  459,00 Special Price  399,00
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
Spirit Cargo Meisjesfiets 24 inch - Blauw
Spirit Cargo Meisjesfiets 24 inch - Blauw
Rating:
100%
Prijs (incl. btw)
Normale prijs  449,00 Special Price  369,00
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*