De Fietsvierdaagse in Hoorn: een populair fietsevenement

Maak je regelmatig korte dagtochten, maar lijkt het je ook leuk om een keer een paar dagen in een mooie omgeving te fietsen? Doe dan eens mee met de Fiets4Daagse in Hoorn. Dit is een fietsevent dat ieder jaar georganiseerd wordt en waar ook jij je voor in kunt schrijven.

Op deze pagina lees je meer over de Fiets4Daagse in Hoorn. Zo lees je wat dit event precies inhoudt, maar ook hoe je je in kunt schrijven om met de 2018 editie van het event mee te doen. Ook geven we je praktische informatie over dit evenement, zodat je weet waar je aan toe bent als je besluit om je in te schrijven voor de Fiets4Daagse.

Wat is de Fietsvierdaagse voor event?

De Fiets4Daagse is een jaarlijks fietsevenement dat door Stichting Sportevenementen Le Champion georganiseerd wordt. Het fietsevenement vindt altijd plaats in het begin van de maand mei. De data voor de 2018 editie van het event zijn al bekend, namelijk van 2 tot en met 5 mei.

Schrijf je je in voor de Fiets4Daagse van Hoorn, dan fiets je vier dagen achter elkaar door het rustige en groene landschap van West-Friesland. Zo fiets je veel over de Westfriese Omringdijk, waar je van prachtige uitzichten kunt genieten. Je komt langs uitgestrekte tulpenvelden, maar ook langs oude havenstadjes en monumentale boerderijen. Omdat de routes van de Fiets4Daagse in Hoorn zo gevarieerd zijn, is dit event erg populair.

De Fietsvierdaagse in Hoorn

De drie afstanden van de Fiets4Daagse in Hoorn

Schrijf je je in voor de Fiets4Daagse in Hoorn, dan kun je zelf kiezen welke afstand je iedere dag af wil leggen. De kortste afstand is 30 kilometer. Schrijf je je in voor deze afstand, dan fiets je vier dagen achter elkaar 30 kilometer per dag. De tweede afstand waar je je voor in kunt schrijven, is de afstand van 50 kilometer. Ook deze afstand fiets je vier dagen achter elkaar. De langste afstand van de Fiets4Daagse in Hoorn is 70 kilometer. Schrijf je je in voor deze afstand, dan fiets je vier dagen achter elkaar ongeveer 70 kilometer per dag.

Inschrijven voor de 2018 editie van de Fiets4Daagse in Hoorn

Je kunt je nog niet inschrijven voor de Fiets4Daagse van 2018. Wel is het al duidelijk wanneer dit event plaats zal vinden, namelijk van 2 mei tot en met 5 mei 2018. Om de ontwikkelingen rond het inschrijfproces van de Fiets4Daagse in de gaten te houden, kun je Fiets4Daagse Hoorn volgen op Facebook. Is het mogelijk om je in te schrijven, dan kun je dit via de website doen.

> Nieuw in het assortiment: Spirit fietsen & Altec Dutch fietsen

Praktische informatie over de Fiets4Daagse in Hoorn

Heb je besloten dat je met de Fiets4Daagse in Hoorn mee wil doen? Dan geven wij je nog graag wat praktische informatie over dit event. Deze informatie krijg je na je inschrijving overigens ook toegestuurd door de organisatie van de Fiets4Daagse.

  • De drie afstanden gaan iedere dag tussen 08:00 uur en 11:00 uur van start vanaf IJsbaan de Westfries in Hoorn.
  • Bij IJsbaan de Westfries in Hoorn is een gratis (bewaakte) fietsenstalling te vinden.
  • Dagelijks wordt er tot 17:00 uur gefinisht.

Omafietsen

Popal Omafiets 28 inch N3 - Grijs Oranje
Popal Omafiets 28 inch N3 - Grijs Oranje
Onze prijs (incl. btw)
Normale prijs  349,- Aanbiedingsprijs  309,61
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
Popal Omafiets N3 22 inch - Rood
Popal Omafiets N3 22 inch - Rood
Onze prijs (incl. btw)
Normale prijs  319,- Aanbiedingsprijs  269,-
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
Altec London Omafiets 28 inch - Oceaan Blauw
Altec London Omafiets 28 inch - Oceaan Blauw
Onze prijs (incl. btw)
Normale prijs  259,- Aanbiedingsprijs  224,-
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*