Jongensfietsen

Jongensfiets kopen: gratis verzending in 24 uur

Tijdens je zoektocht naar een jongensfiets wil je dat het je zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

261 producten in totaal

Filteren

261 producten in totaal

Filteren
Je wilt niet urenlang online pagina’s met honderden fietsen doorspitten. Goed nieuws: dat hoeft ook niet. Wanneer de voorkeuren duidelijk zijn, filter je het navigatiemenu zó, dat enkel aantrekkelijke jongensfietsen bovendrijven. Dus, filter het aanbod en zoom in op kanshebbers. Bestel je vandaag nog vóór 15:00 uur, dan wordt de jongensfiets morgen gratis bezorgd.

Diverse merken jongensfietsen

Wat is nu een goed merk jongensfiets? Kijken we naar een goed merk kinderfiets voor jongens, dan kijken we voornamelijk naar lichte, maar toch robuuste, soepel lopende en goed doordachte kinderfietsen. In ons assortiment vind je enkel jongensfietsen die aan dit ideale plaatje voldoen. Van fietsen voor de allerkleinsten tot fietsen die sterk genoeg moeten zijn voor ritten naar de middelbare school. In ons assortiment vind je diverse merken fietsen voor jongens in alle leeftijdsfases. Popal is een Nederlandse leverancier en staat bekend om zijn scherpe prijzen voor kwaliteitsfietsen. Zie hier de Popal jongensfietsen. Naast fietsen van Popal vind je ook andere kwaliteitsmerken als:

  • Altec
  • Spirit
  • Umit
  • Volare

Naast bovenstaande fietsmerken hebben we geregeld ook tijdelijke acties met jongensfietsen in het Disney, Spiderman of Teletubbies thema. Bekijk ook eens onze test voor de beste jongensfiets.

Welke inchmaat is geschikt voor mijn kind?

Jouw jongen beleeft de mooiste avonturen op een fiets dat past bij zijn leeftijd en lengte. Bekijk de matentabel om te kijken welke goedkope fietsen de beste match vormen.

Tip: ga niet prat op de leeftijd. De buurjongen van 10 kan al best op een jongensfiets van 26 inch, rijden, terwijl jouw zoon nog een fiets heeft van 24 inch. Dit heeft voornamelijk te maken met de lengte.

Bij ons zijn alle type fietsen voor jongens onderverdeeld in inchmaten. Maar wat betekent inch bij fietsen? Inch is de maatvoering voor wielen. Hoe groter het kind, hoe groter de inchmaat. Onze klanten vragen wel eens naar welke framemaat fiets ze voor een kind nodig hebben. Maar anders dan bij volwassen fietsen is het framemaat van ondergeschikt belang. Bij kinderfietsen kijken we alleen naar inchmaten en is de lengte van je kind bepalend voor de inchmaat van de fiets:

Een uitgebreide toelichting tref je bij deze handige inchmatentabel. Meer tips tref je in onze kennisbank.

Wist je dat we ook een speciaal aanbod hebben in assortiment voor meisjesfietsen en andere kinderfietsen

Tips voor het kopen van een jongensfiets

Als je de juiste inchmaat hebt gevonden voor de jongensfiets is het belangrijk om na te denken over andere aandachtspunten bij de aanschaf. Zo zijn er verschillende type fietsen waar een jongen blij van wordt. Denk hierbij aan:

Naast het model en uitstraling is het ook belangrijk om na te denken over de attributen bij de jongensfiets. Wil je er wel of geen versnellingen op? Wil je een terugtraprem of handrem op de jongensfiets? Denk daarnaast ook na over het volgende:

  • Goede verlichting
  • Bagagedrager met snelbinders
  • Open of gesloten kettingkast
  • Jasbeschermers

Als laatste tip willen wij meegeven om een jongensfiets niet op de groei te kopen. Het is belangrijk dat jouw zoon de trappers eenvoudig haalt en goed op de fiets zit. Ook is het belangrijk dat er een mogelijkheid is om het het stuur en het zadel te verstellen. Op die manier kunnen jongensfietsen toch een beetje meegroeien met jouw zoon. 

> Lees hier meer over de ervaring(en) met Fietsenopfietsen.nl.

Andere interessante producten:

 

 

S

Speed pedelec helm snorfiets

 

 

 

#

12 inch kinderfiets

18 inch kinderfiets

20 inch meisjesfiets

22 inch kinderfiets

 

Welke maten jongensfietsen hebben jullie in het assortiment?

De jongensfietsen zijn verkrijgbaar in kleine maten en grote maten. De kleinste maat is 10 inch (1-3 jaar) en de grootste maat is 26 inch (10-14 jaar).

Verkopen jullie ook jongensfietsen met versnellingen?

Jazeker. Zowel met versnellingen als zonder versnellingen. Wil je met versnellingen? Dan kun je kiezen tussen 3, 6 of zelfs 21 versnellingen.

Welke type jongensfietsen verkopen jullie?

Zowel hele sportieve fietsen als de standaard fietsen: Mountainbikes, stadfietsen, transportfietsen en sportieve fietsen. In allerlei maten verkrijgbaar.