Jongensfiets 20 inch: Tot wel 40% korting!

Bij een jongensfiets 20 inch is het belangrijk dat jouw zoon goed op en af kan Lees door

Van laag naar hoog sorteren

29 producten in totaal

Filteren

29 producten in totaal

Filteren
stappen. Maar het allerbelangrijkste is dat hij goed kan fietsen. Gebruik de handige maattabel voor het meten van de juiste inchmaat. Om de juiste maat te kiezen kun je gebruik maken van de tabel met richtlijnen voor de juiste maat. Voor jongensfietsen 20 inch geldt over het algemeen de volgende richtlijn:

  • Lichaamslengte: 115 cm
  • Leeftijd: 6-8 jaar
  • Kledingmaat: 116-122

Stoere, trendy of sportieve jongensfietsen

Als je op zoek bent naar een jongensfiets 20 inch, dan kun je bij ons je geluk niet op. Ook jonge jongens hebben al een voorkeur voor een type model. Ga daarom samen met je zoontje de jongensfiets 20 inch uitzoeken. Tenzij het natuurlijk een verrassing is, maar dan kun je uiteraard ook rekening houden met de voorkeuren van jouw zoon.

Houdt daarom altijd rekening met de wensen van je zoon of de persoon aan wie je de kinderfiets wil geven. Waar bestaat de keuze onder andere uit?

  1. De kleur van de fiets
  2. De opdruk/motieven op de fiets (liever een effen kleur of een stoere opdruk)
  3. Versnellingen
  4. Handrem of een terugtraprem
  5. Model: sportief model of meer een klassiek model

Het aanbod van Fietsenopfietsen.nl is gevarieerd samengesteld met modellen in uiteenlopende stijlen. Zo slaag je bij ons niet alleen in een aankoop van een jongensfiets 20 inch voor een stoere vent, maar ook voor sportieve types en voor jongens die een trendy stijl nastreven. Een fiets voor jongens bestel je bij ons eenvoudig online.

Als jouw zoon nog niet toe zijn aan deze inchmaat, dan kan een andere inchmaat misschien uitkomst brengen:

Jongensfiets 20 inch met of zonder versnellingen

Brug op, brug af. Dijken, duinen. Hoewel ons land geen bergen heeft, kan het flink klimmen zijn. Zeker met veel tegenwind. Wanneer je een 20 inch jongensfiets wilt bestellen, kom je voor het vraagstuk ‘versnellingen’ te staan. Want op welke leeftijd ga je voor een fiets met versnellingen?

Wat vaak helpt om de knoop door te hakken, is om te kijken naar de fietsafstanden die worden afgelegd. Fietst jouw zoontje vaak lange stukken? Denk aan langer dan een kwartier tot een half uur. Dan kan het helpend zijn om een jongensfiets 20 inch met versnellingen aan te schaffen.

Heb je vragen of advies nodig over de 20 inch jongensfiets? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder bij een fiets kopen.

Andere interessante producten:

 

#

12 inch kinderfiets

18 inch kinderfiets

20 inch meisjesfiets

22 inch kinderfiets