Jongensfietsen 26 inch: Gratis verzending!

Wat groeien ze hard, hè? Nieuwe schoenen, nieuwe kleren én een nieuwe fiets. Daar ontkom je Lees door

Van laag naar hoog sorteren

26 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

26 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
op een gegeven moment niet meer aan. Gelukkig koop je een 26 inch jongensfiets gerust op de groei. Deze veelzijdige maat is goed voor nog vele jaren plezier. Bovendien betaal je hier géén verzendkosten.

Hoeveel inch moet mijn fiets zijn?

Zo’n 26 inch jongensfiets is natuurlijk heel mooi, maar weet je zeker dat het de juiste maat is? Wij helpen je op weg om de juiste maat te bepalen. Zo weet je zeker dat een 26 inch jongensfiets ook echt de beste keuze is. De volgende kenmerken passen bij deze maat fiets:

  • Lichaamslengte: 145 cm
  • Kledingmaat: 140-156
  • Leeftijd: 10-14 jaar

Dat betekent natuurlijk ook wat marge. Gelukkig heeft elke 26 inch jongensfiets een verstelbaar stuur en zadel. Met de hand of met een inbussleutel pas je de hoogte hiervan eenvoudig aan.

Inspecteer vooraf altijd eerst even de matentabel voordat je een fiets aankoopt. We verkopen kinderfietsen in de maat 10 inch t/m 28 inch. Zo is er voor iedere leeftijd een geschikte kinderfiets.

Tips voor het afmonteren van de jongensfiets 26 inch

Bestel je hier een jongensfiets 26 inch? Ongeacht de maat verzenden wij deze gratis. Dat betekent dat je een nieuwe fiets ontvangt die voor 85% rijklaar is, maar nog wel door jou afgemonteerd moet worden. Dit doe je eenvoudig met de bijgeleverde handleiding en eventuele instructiefilmpjes. Je hebt hiervoor alleen basisgereedschap nodig dat je waarschijnlijk al in huis hebt.

Robuuste en stoere jongensfietsen

Fietsen op een eigen fiets hoort bij het kind zijn. Met vriendjes erop uit in de eigen wijk of woonomgeving. Tegelijk hoeven we je niet te vertellen dat jongens nou eenmaal spelen. Soms wordt die fiets gewoon aan de kant gegooid, hoe vaak je hem ook vertelt voorzichtig te zijn met zijn nieuwe fiets. Onze jongensfietsen van 26 inch die kunnen wel tegen een stootje. Met een extra dik frame, stevige banden en goede remmen hebben ze alles dat ze nodig hebben. En als er dan eens iets stuk gaat, heeft de fietsenmaker het zo gemaakt. Of jijzelf, met je zoon, want dat is een veel gevallen eenvoudig.

Jongensfiets 26 inch online bestellen

Natuurlijk heeft het een zekere nostalgische waarde; samen een fietsenwinkel inlopen en, na lang wikken en wegen, een prachtige jongensfiets uitzoeken. Niet op de maat, maar op de kleur. Die magie gaat zeker niet verloren als je met je zoon online een 26 inch jongensfiets uitzoekt. Uiteraard zal de maat hem minder interesseren dan de kleur of uitstraling, maar wat doet dat ertoe? Jij stelt de filters vooraf in op zijn maat en voorkeuren en zo kiest hij – helemaal zelf – zijn eigen nieuwe fiets uit. Dat heeft een geheel eigen soort magie.

Veelgestelde vragen over 26 inch jongensfietsen

Is een 26 inch fiets geschikt voor volwassenen?

Of een fiets de juiste maat heeft, hangt natuurlijk af van iemands lichaamslengte. Een 26 inch jongensfiets is geschikt voor kinderen en jongeren met een lichaamslengte rond de 145 cm. Dat betekent dat deze maat in sommige gevallen ook voor volwassenen geschikt is, maar in de meeste gevallen niet.

Voor welke leeftijden is een jongensfiets van 26 inch geschikt?

Natuurlijk hangt de maat fiets meer af van de lengte van je zoon dan van zijn leeft, maar doorgaans is een 26 inch jongensfiets de juiste maat vanaf 10 jaar. Dit komt overeen met de kledingmaten 140 tot 156.

Verkopen jullie ook 26 inch schoolfietsen voor jongens?

Op deze pagina vind je elke denkbare 26 inch jongensfiets. Van crossmodel tot schoolfiets. Je vindt ook modellen met een handig draagrek voorop, waar ook eventueel een schooltas past.

De jongensfietsen in ons aanbod zijn van de fietsmerken Altec, Popal en Spirit. Klik op één van de fietsen en lees de uitgebreide productspecificaties. De fietsen zijn in de volgende inchmaten verkrijgbaar:

Voor welke leeftijd zijn de 26 inch jongensfietsen geschikt?

De 26 inch jongensfietsen zijn geschikt voor jongens van 10-14 jaar. Of de 26 inch fiets geschikt is, kun je voornamelijk meten aan de hand van de lengte. 26 inch is geschikt voor een lengte van 145 cm.

In welke kleuren zijn de 26 inch jongensfietsen leverbaar?

In maar liefst 10+ kleuren zijn de 26 inch fietsen leverbaar. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren velgen, bijvoorbeeld classic zwart of juist groen, blauw of geel.

Hebben de 26 inch fietsen ook een voorrekje?

Afhankelijk van het model heeft de fiets een voorrekje. Voornamelijk de sportieve fietsen hebben geen voorrekje. Wil je wel een voorrekje, dan kun je dit eenvoudig aanvinken in het filtermenu.