Kinderfiets 12 inch: gratis verzending!

Is jouw kind zijn loopfiets of driewieler ontgroeit? Dan is het tijd voor zijn of haar Lees door

Van laag naar hoog sorteren

63 producten in totaal

Filteren

63 producten in totaal

Filteren
eerste kinderfiets. Grote kans dat dit een 12 inch kinderfiets is. Deze kinderfietsen in 12 inch hebben zijwieltjes, een terugtraprem én handrem. Zo leren kinderen op een beheerste manier trappen én remmen. Bekijk ons aanbod 12 inch kinderfietsen van verschillende merken en kies je favoriete fiets in 12 inch. Vóór 15:00 op een werkdag besteld = de volgende dag in huis.

Tips eerste kinderfiets 12 inch kopen

Grote kans dat een 12 inch kinderfiets de eerste fiets is die je voor je kind koopt. Merk je dat je kind al snel uit de voeten kan met ene gewone fiets, doordat hij of zij al kennis heeft gemaakt met balans houden op de loopfiets, dan kun je kinderfietsen met zijwieltjes overslaan en direct leren fietsen. Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten wanneer je een kinderfiets met 12 inch wielen aanschaft:

 • Controleer of een 12 inch kinderfiets een geschikte maat is voor je kind: deze fiets is geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar met een lengtemaat tot 95 cm. Is je kind langer dan 95 cm? Dan raden wij je aan om voor een grotere kinderfiets te kiezen
 • Zorg dat je kind goed met zijn voeten bij de grond kan
 • Schaf een 12 inch fiets aan met verstelbaar zadel en stuur: de stuurhoogte mag 4 centimeter groter zijn dan de zadelhoogte voor een comfortabele zithouding

Tip: bekijk deze Popal kinderfietsjes! Betaalbare kinderfietsen met een scherpe prijs/kwaliteit verhouding.

Diverse merken en modellen

Bij ons vind je kinderfietsen voor zowel jongens- als meisjes in uiteenlopende stijlen en modellen. Een stoere kinderfiets 12 inch in de stijl van een echt crossmodel. Een kinderfiets roze met opdruk van Disneyprinsessen. Ga in het navigatiemenu op zoek naar een 12 inch kinderfiets die voldoet aan bovenstaande veiligheidskenmerken en laat je eigen wensen - of die van je kind – meewegen. Filter het aanbod aan de hand van jouw persoonlijke wensen en krijg een selectie te zien van merken als:

 • Altec
 • Disney Cars
 • Popal
 • Spiderman
 • Spirit
 • SJOEF
 • Troy
 • Umit
 • Volare
 • Yipeeh

Naast onze goedkope kinderfietsen 12 inch hebben wij ook de volgende inchmaten:

> Naast fietsen hebben we ook accessoires in ons assortiment. Bekijk onze fietsehelmen en ook een speed pedelec helm met NTA 8776 vind je bij ons!

Wat houdt 12 inch in voor een kinderfiets?

Inch is de Engelse maateenheid die gebruikt wordt om de juiste grote van een fiets te bepalen. 12 inch is geschikt voor kleine kinderen rond de 95 cm. Dit komt neer op een leeftijd tussen 2 - 4 jaar.

Worden de zijwieltjes standaard meegeleverd?

Ja, alle kinderfietsen van 12 inch zijn voorzien van zijwieltjes. Dit om de veiligheid van je kind te bevorderen. Wanneer de zijwieltjes niet meer nodig zijn, kun je deze heel eenvoudig demonteren.

In hoeveel kleuren zijn de 12 inch fietsen beschikbaar?

De 12 inch fietsen zijn in allerlei kleuren beschikbaar: 14+ kleuren! Vink de gewenste basiskleur aan in het filtermenu en je vindt alle fietsen met deze kleur. Vaak gecombineerd met een andere vrolijke kleur of met bijvoorbeeld een superleuk Disneythema.