• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Meisjesfiets 20 inch: Gratis verzending in 24 uur

Een meisjesfiets 20 inch geeft het hele gezin meer ruimte om leuke uitstapjes te ondernemen. Het versterkt de mobiliteit en daar bovenop is fietsen natuurlijk heel gezond.

17 artikel(en)

17 artikel(en)

Zoals beschreven verhoogt de 20 inch meisjesfiets de mobiliteit van het hele gezin. De meisjesfiets is eenvoudig om achterin de kofferbak te doen en mee te nemen naar, bijvoorbeeld het bos, de camping, het strand of het picknicken. De meisjesfietsen in de maat 20 inch zijn enorm populair en verkrijgbaar in diverse hippe en stoere kleuren. Ga lekker met het gezin picknicken in het bos en neem de fiets mee. De meisjesfietsen zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen wel tegen een stootje. Roze, wit, blauw of paars bij Fietsenopfietsen.nl vindt u kwaliteitsfietsen tegen een scherpe internetprijs.

Een veilige fiets uitzoeken

Het allerbelangrijkste bij het uitzoeken van een fiets voor uw dochter is weten dat zij veilig kan rondrijden over straat. Zeker als zij nog klein zijn worden ze snel over het hoofd gezien. Om uw dochter zo opvallend mogelijk en het fietsen zo veilig mogelijk te maken hebben al onze 20 inch meisjesfietsen de beschikking over het volgende:

 • duidelijke reflectoren voor extra zichtbaarheid
 • Remmen die uitstekend werken zodat zij snel tot stilstand komt
 • Een sterk frame zodat zij stabiel op de fiets kan zitten
 • LED verlichting zodat zij een goed verlichte weg hebben én zelf goed zichtbaar zijn
 • Een gesloten kettingkast zodat de kans dat er iets met de ketting gebeurd tot het minimum wordt gebracht

Met onze opvallende 20 inch meiden fietsen kunt u uw dochter dus veilig over straat laten fietsen!

Meisjesfiets 20 inch in leuke kleuren en stijlen

Een meisjes fiets 20 inch in de favoriete kleur van uw dochter en in een stijl die bij haar past. Dat is een droom die u kunt laten uitkomen, want wij hebben voor u het beste aanbod beschikbaar met een variatie in kleuren en stijlen. Het gevarieerde aanbod maakt het uitzoeken van een meisjesfiets 20 inch op zich al een feestje. U kunt samen met uw dochter een keuze maken, maar als het een verrassing moet blijven, dan zoekt u natuurlijk zelf het leukste model uit voor uw dochter. U kunt dan in ieder geval rekening houden met de favoriete kleur van uw dochter en een meisjesfiets 20 inch uitzoeken die ook qua stijl het beste bij haar past. Bestel meteen en dan zorgt Fietsenopfietsen.nl voor een snelle levering. Wij kunnen namelijk vanuit voorraad bezorgen en u betaalt niets extra’s voor de verzending. De 20 inch fietsen zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 8 jaar. Een belangrijkere richtlijn is de lichaamslengte van uw kind. Zo is de 20 inch meisjesfiets geschikt voor kinderen met een lichaamslengte tot 115 cm. Is uw kind groter dan de 115 cm dan adviseren wij u om een grotere inchmaat te kiezen. Bijvoorbeeld de 22 inch meisjesfiets. Is uw kind kleiner dan 115 cm, dan is het verstandiger om een 18 inch meisjesfiets te kiezen. 

> terug naar het overzicht met alle kinderfietsjes

De diverse modellen in de 20 inch meisjesfietsen categorie

In het aanbod hebben wij rekening gehouden met de wensen van de jeugdige fietser. Zo zijn er online fietsen verkrijgbaar met een mandje aan de voorkant, zachte handvaten, veilige gesloten kettingkasten en zelfs verschillende soorten standaarden. Bij Fietsenopfietsen.nl zit er altijd een unieke fiets voor uw kind tussen. Betrek uw dochter bij de keuze voor de fiets en geniet van de blijdschap van uw dochter op het moment dat het pakketje wordt bezorgd!

Hieronder treft u de meest populaire kleuren voor de 20 inch meisjesfiets:

- Rood
- Roze
- Wit
- Paars
- Zwart

Bij Fietsenopfietsen.nl betaalt u geen transportkosten. Verzending = Gratis!