• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Meisjesfiets 24 inch: geschikt voor leeftijd 8-12 jaar

Meisjesfietsen zijn er diverse modellen en inchmaten. Voor klanten is het niet altijd even duidelijke welke inchmaat het beste bij uw dochter past.

24 artikel(en)

24 artikel(en)

Daarom heeft Fietsenopfietsen.nl een speciale tabel met richtlijnen gemaakt. Deze tabel vindt u op iedere productpagina in de productomschrijving. De 24 inch meisjesfietsen zijn geschikt voor kinderen met de lichaamslengte van maximaal 130 cm. De richtlijn voor de leeftijd is 8-12 jaar. Echter, adviseren wij om naar de lengte van uw kind te kijken. Voor de veiligheid van het kind is het belangrijk dat zij makkelijk op en af kan stappen. Heeft uw kind een kortere lichaamslengte van ongeveer 120 cm dan is het ook een idee om een kleinere inchmaat te kiezen. Kies dan bijvoorbeeld voor de 22 inch meisjesfiets. Let wel: zoals eerder genoemd, is het op en af stappen van de fiets een belangrijke factor voor de veiligheid van uw kinder, dit met het oog op de balans van de fietser. 24 inch meisjesfietsen zijn verkrijgbaar in diverse productspecificaties en modellen. Kijk bij de afbeelding voor een totaalplaatje van uw nieuwe 24 inch meisjesfiets. 

Goedkope meisjesfiets 24 inch in een trendy stijl

Een meisjesfiets 24 inch hebben wij voor u beschikbaar in diverse modellen waar de trendy stijl ervan altijd bovenuit springt. Dat komt natuurlijk goed uit, want de meeste jonge meiden vinden het prettig om op een meisjesfiets 24 inch te fietsen die aan de laatste trends voldoet. Aangezien er meerdere trends zijn in het fietsverkeer zijn er natuurlijk ook meerdere modellen in diverse uitvoeringen beschikbaar, zodat er aan de wensen van verschillende meiden tegemoet gekomen kan worden. U kunt zelf samen met uw dochter gelijk al een indruk krijgen van datgene wat wij allemaal te bieden hebben. De plaatjes spreken voor zich en zo is het heel gemakkelijk om de meest ideale meisjesfiets 24 inch te vinden. Gevonden? Dat is dan meteen bestellen, zodat de goedkope fiets morgen misschien al kan worden bezorgd. Voor onze snelle levering rekenen wij overigens geen extra kosten voor verzending. 

Heeft u liever een maatje groter dan adviseren wij u om te kijken bij de meisjesfietsen 26 inch. De volgende kleuren zijn het meest in trek:

 • Cremekleurig
 • Blauw
 • Mat zwart
 • Roze
 • Wit

De meidenfietsen zijn verkrijgbaar in de volgende inchmaten:

 • 10 inch meidenfietsen > voor leeftijd 1-3 jaar
 • 12 inch meidenfietsen > voor leeftijd 2-4 jaar
 • 14 inch meidenfietsen > voor leeftijd 3-5 jaar
 • 16 inch meidenfietsen > voor leeftijd 4-6 jaar
 • 18 inch meidenfietsen > voor leeftijd 5-7 jaar
 • 20 inch meidenfietsen > voor leeftijd 6-8 jaar
 • 22 inch meidenfietsen > voor leeftijd 7-9 jaar
 • 24 inch meidenfietsen > voor leeftijd 8-12 jaar
 • 26 inch meidenfietsen > voor leeftijd 10-14 jaar
 • 28 inch meidenfietsen > voor leeftijd ouder dan 12 jaar

De 24 inch meisjesfietsen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Van fel roze tot een luipaard uitvoering en van klassiek zwarte meisjesfietsen tot een baby blauwe beachcruiser. Betrek uw dochter bij de keuze voor de nieuwe meisjesfiets en de nieuwe fiets zal zeker met een brede glimlach in ontvangst worden genomen. Verras uw dochter met een spiksplinternieuwe meisjesfiets!

> overzicht met alle kinderfietsen (voor jongens & meiden)

Veel gestelde vragen

Het komt regelmatig voor dat klanten vragen hebben over de fietsen die zij bestellen bij onze meisjesfietsen 24 inch outlet. Hier is een selectie van veel gestelde vragen die gesteld worden bij 24 inch meisjesfietsen.

"Hoe kan ik de fietsen het beste onderhouden?"

Het onderhouden van een meisjesfiets is zeer belangrijk als je wilt dat deze lang meegaat.  Mensen stellen vaak de vraag hoe ze dit het beste kunnen doen. Het is belangrijk dat je dit goed doet want fietsen kunnen slecht tegen vuil en peke. Om de fiets schoon te maken kun je het beste warm water gebruiken met milde vloeibare zeep. Gebruik vervolgens een katoenen doek om de fiets schoon te maken. Om de ketting schoon te maken adviseren wij om een deze licht in te spuiten met siliconenspray. Laat de fiets vervolgens goed drogen en poets daarna met een droge het resterende vuil weg. De spaken en velgen moeten ook goed worden schoongemaakt. 

"Wat zijn de verzendkosten?"

Wij kunnen u met genoegen melden dat u geen verzendkosten hoeft te betalen voor leveringen binnen Nederland. De prijs die u ziet staan bij de fiets, is ook de daadwerkelijke prijs die u betaald. Wij leveren ook fietsen af in België, hiervoor is de bezorging ook gratis. Leveringen in België duren ook een dag langer voordat deze bezorgd worden

"Hoelang duurt het voordat ik de meisjesfiets 24 inch binnenheb?"

Als u de meisjesfiets voor 13:00u besteld, dan heeft u deze morgen in huis. Besteld u na 13:00u, dan duurt het twee dagen voordat de fiets wordt afgeleverd. Besteld u op vrijdag, dan kunt u de fiets maandag verwachten. Heeft u de fiets besteld in het weekend, dan wordt de fiets naar verwachting op dinsdag geleverd.