12 inch omafiets: betaalbare fietsen & gratis verzending

De omafietsen zijn onder te verdelen in inchmaten. De richtlijnen voor een 12 inch kinderfiets zijn Lees door

Van laag naar hoog sorteren

28 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

28 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
als volgt: leeftijd 2-4 jaar, maximale lengte van 95 cm en kledingmaat 90-105. Bestel een nieuwe omafiets 12 inch vóór 15:00 uur = volgende dag in huis bezorgd.

Omafiets 12 inch voor kinderen van 2 tot 4 jaar

In Nederland leert ieder kind fietsen en dat begint vaak al vroeg. Met deze 12 inch omafiets voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar kun je lang vooruit. De fiets is handig voor kleine kinderen doordat er een dichte kettingkast op zit en het zadel en het stuur verstelbaar zijn. Het moderne design zorgt ervoor dat jouw kind ook nog een goed voor de dag kan komen met deze fiets. Zowel voor- als achterop de fiets zit reflectieverlichting en kan niemand jouw kind meer over het hoofd zien. De fiets is een goede aankoop voor een aantal jaar. Een standaard service die wij leveren geld ook voor deze fiets, niet goed = geld terug.  Ben je toch niet tevreden? Dan is het altijd mogelijk om de fiets terug te sturen en een andere passende omafiets uit te zoeken.

Verstelbare 12 inch omafietsen: gratis bezorgd in 24 uur

Een omafiets voor kinderen van 12 inch is praktisch en stijlvol. Het is een praktische fiets omdat zowel het zadel als het stuur versteld kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat jouw kind jaren gebruik kan maken van deze mooie fiets. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om zijwieltjes te monteren op de fiets zodat deze gemakkelijk gebruikt kan worden door kleine kinderen. Vervolgens kunnen de zijwieltjes weer van de omafiets gehaald worden en is de fiets geschikt voor wat oudere kinderen. Het is belangrijk dat de fiets op de goede hoogte is afgesteld, je kunt altijd advies vragen aan één van onze experts. Een ander groot voordeel is dat de 12 inch omafietsen geheel gratis bezorgd worden en ook nog eens binnen 24 uur. Zo kunnen jouw kinderen meteen gebruik maken van de stijlvolle en praktische fiets.

Een slot voor een kinderfiets is ook nodig

Een 12 inch kopen is vaak een leuke aankoop voor jouw kind maar het is ook belangrijk dat je denkt om de veiligheid. Zo’n leuke kinderfiets moet namelijk ook wel beschermd worden tegen diefstal. Het kan namelijk heel snel gebeurt zijn, als je even gezamenlijk naar de supermarkt gaat. Daarom is het altijd verstandig om zelfs bij een kinderfiets een slot aan te schaffen. Je kunt daarbij kiezen voor een cijferslot of een normaal fietsslot. Het plaatsen van een normaal fietsslot is vaak handiger omdat veel kinderen nog moeite hebben met cijfers en dergelijke. Zorg er dus voor dat de fiets altijd goed beschermd is en schaf naast de kinderfiets ook nog een goed slot aan.

Bekijk ook onze andere inchmaten:

> Bekijk ook eens de peuterfiets: Verzending = geheel gratis!