Nieuwe fiets kopen? Dit is de top 5 damesfietsen

Is jouw fiets na vele jaren trouwe dienst aan vervanging toe? Dan wil je uiteraard wel een hoogwaardige fiets aanschaffen. Koop je een van de fietsen die we op deze pagina op een rijtje zetten, dan doe je gegarandeerd een goede investering. De fietsen op deze pagina zijn namelijk de vijf populairste damesfietsen van dit moment.

Top 5 damesfietsen

De damesfietsen die op dit moment het meest verkocht worden, zijn de volgende.

  • De Altec Roma omafiets met voorrekje.
  • De Popal Daily Dutch Basic+ met voorrekje.
  • De Altec Dutch met voorrekje.
  • De Popal City damesfiets.
  • De Altec Classic transportfiets met voorrekje.

In onderstaande alinea’s lees je meer over deze populaire damesfietsen.

De Altec Roma omafiets met voorrekje

De Altec Roma omafiets met voorrekje is een fiets met een authentiek ontwerp, maar dan wel in een modern jasje. De omafiets is degelijk, stabiel en erg praktisch. Je kunt de fiets gebruiken om naar je werk te fietsen, maar ook om zware boodschappen mee te vervoeren. In het laatste geval is het voorrekje zeker handig.

De Popal Daily Dutch Basic+ damesfiets met voorrekje

De Popal Daily Dutch Basic+ damesfiets ziet er niet alleen stijlvol uit, maar is bovendien van hoge kwaliteit. Op deze fiets kun je vele kilometers lang erg comfortabel rijden. Dit komt niet alleen omdat de fiets lekker rijdt, maar ook omdat het zadel van de fiets zo is vormgegeven om de beste ondersteuning te bieden aan het zitvlak. De Popal Daily Dutch Basic+ damesfiets heeft drie versnellingen.

Top 5 damesfietsen

> Bekijk ook onze transportfietsen: Bezorging = gratis op het gehele assortiment!

De Altec Dutch damesfiets met voorrekje

De Altec Dutch damesfiets met voorrekje is een uiterst stevige fiets. Als je deze fiets koopt, heb je hier gegarandeerd jaren plezier van. En omdat ook het voorrekje van de fiets erg stevig is, kun je hier met gemak een zware tas op zetten. De fiets heeft, net zoals de Propal Daily Dutch Basic+ damesfiets, drie versnellingen.

De Propal City damesfiets

Ben je op zoek naar een fiets die je dagelijks kunt gebruiken, bijvoorbeeld om naar je werk te fietsen of om boodschappen te doen bij de plaatselijke supermarkt? Dan is de Propal City damesfiets zeker iets voor jou. Deze fiets heeft een stalen frame, dat extra stevigheid biedt. De fiets kan dan ook zeker goed tegen een stootje.

Verder heeft de Propal City damesfiets een extra lage instap. Dit maakt de fiets uitermate geschikt voor mensen die moeite hebben op een fiets met standaard instap te komen. In tegenstelling tot de andere fietsen die we op deze pagina beschrijven, heeft de Propal City damesfiets geen voorrekje. Wel heeft de fiets een bagagedrager.

> Vóór 13.00 uur besteld = morgen in huis: Bestel nu een herenfiets!

De Altec Classic transportfiets

De Altec Classic is een klassieke transportfiets. Dit betekent dat deze fiets verrijkt is met een stevig voorrekje. Dit rekje kun je gebruiken om je zware werktas te vervoeren, maar je kunt hier ook je wekelijkse boodschappen op zetten als je van de supermarkt naar huis fietst.

Het frame en de wielen van de Altec Classic transportfiets zijn extra stevig. Je kunt dus flink wat gewicht meenemen op deze transportfiets voor dames.

Spirit transporter omafiets 28 inchPopal Cooper kinderfietsPopal Black fighter 14 inch

Ook leuk om te lezen: Top 5 herenfietsen!