Nieuwe stadsfiets kopen? Dit zijn de 5 populairste stadsfietsen

De stadsfiets is de meest verkochte fiets van Nederland. Je gebruikt deze fiets om korte afstanden af te leggen, bijvoorbeeld om naar je werk te fietsen of boodschappen te doen op de fiets. Onder de categorie stadsfietsen vallen vele soorten fietsen, waaronder ook omafietsen, moederfietsen en hybride fietsen.

Wil jij een stadsfiets kopen, maar weet je niet zo goed welke fiets je het best aan kunt schaffen? Verdiep je dan in de vijf populairste stadsfietsen van dit moment. Wie weet zit jouw perfecte fiets ook wel in deze top 5.

De top 5 stadsfietsen van dit moment

De vijf stadsfietsen die op dit moment het meest verkocht worden in Nederland, zijn de volgende.

  • De Popal Easton stadsfiets.
  • De Popal City herenfiets.
  • De Spirit Urban N3 transportfiets.
  • De Popal Montebella stadsfiets.
  • De Popal omafiets.

In onderstaande alinea’s lees je meer over deze populaire stadsfietsen.

De Popal Easton stadsfiets

De Popal Easton stadsfiets is een herenfiets met een minimalistische uitstraling. Nu denk je misschien dat deze minimalistische fiets niet zo comfortabel kan zijn, maar het tegendeel is waar. De Popal Easton stadsfiets is uiterst comfortabel, onder andere door het zachte en stevige zadel dat extra ondersteuning biedt tijdens het fietsen. De fiets heeft geen versnellingen, maar dit is prima voor het afleggen van kleinere afstanden.

> Bestel bij ons een transportfiets online: Bezorging = gratis!

De Popal City herenfiets

De Popal City is een comfortabele en vrij eenvoudige herenfiets. Het is een echte stadsfiets, die je gebruikt om kleinere afstanden af te leggen. De fiets heeft niet alleen een stijlvol ontwerp, maar is bovendien verrijkt met een extra stevig zadel. Dit zadel zorgt voor een prettig comfort tijdens het fietsen. Net zoals bij de Popal Easton stadsfiets het geval is, heeft ook deze fiets geen versnellingen.

De Spirit Urban N3 transportfiets

De Spirit Urban N3 is een stevige en praktische transportfiets voor dames, die uitermate geschikt is voor alledaags gebruik. De fiets heeft een solide design en is uiterst wendbaar. Dit is erg handig in de stad, waar je als fietser toch flexibel moet zijn. In tegenstelling tot bovenstaande fietsen, heeft deze fiets wel versnellingen (3 stuks).

top 5 stadsfietsen

De Popal Montebella stadsfiets

De Popal Montebella is een stijlvolle stadsfiets met een minimalistisch ontwerp. De fiets heeft geen bagagedrager en ook geen voorrekje, dus het vervoeren van zware tassen is wat lastiger op deze fiets. De Popal Montebella stadsfiets is echter wel geschikt voor alledaags gebruik, bijvoorbeeld de fietstocht van en naar het werk. Omdat de Popal stadsfiets een minimalistisch ontwerp heeft, zijn er geen extra versnellingen.

> Bestel vóór 13.00 uur een hoverboard = morgen in huis!

De Popal omafiets

Ben je op zoek naar een traditionele omafiets? Dan is de Popal omafiets wellicht iets voor jou. Het ontwerp van deze fiets is gebaseerd op het traditioneel ontwerp van de eeuwenoude omafiets. Wel voldoet de fiets aan de kwaliteits- en veiligheidseisen van vandaag de dag. Ook is de fiets erg comfortabel, onder andere door het zachte zadel.

De fiets is verkrijgbaar in diverse kleuren. Denk hierbij aan de kleuren mat zwart en grijs. Je kunt zelf kiezen welke kleur jouw nieuwe omafiets moet hebben.

Spirit transporter omafiets 28 inchPopal Cooper kinderfietsPopal Black fighter 14 inch

Bekijk ook eens: Top 5 bakfietsen!