Transportfiets dames: Gratis verzending in 24 uur!

Een transportfiets voor dames is immens populair onder fietsend Nederland. Dat is te danken aan het Lees door

Van laag naar hoog sorteren

6 producten in totaal

Filteren

6 producten in totaal

Filteren
feit dat het transportrek voorop aardig wat gewicht kan dragen. Ideaal voor iedereen die zwaar beladen dagelijks wat kilometers aflegt naar school, werk of zelfs naar de supermarkt. Een aardige hoeveelheid boodschappen? Een volle tas met schoolboeken? Een dames transportfiets kan het aan. Bekijk verschillende modellen van uiteenlopende merken en kies je favoriet.

Kenmerken van de dames transportfiets

Dames transportfietsen in ons assortiment worden gekenmerkt door de voordrager die standaard op dit type fietsen aanwezig is. Een voorrek is niet alleen een extra sierlijk en stoer element, maar biedt bij de dagelijkse gang van zaken eveneens praktisch gemak.Voortaan snijden de bandjes van je rugtas niet meer in je schouder. Jij zet je tas gewoon voorop, in het krat. Andere kenmerken van een transportfiets voor dames zijn:

 • De aanwezigheid van een bagagedrager
 • Robuust frame
 • uitermate geschikt voor stadsverkeer
 • Stuursloten
 • Handremmen en/of achteruittraprem

Afhankelijk van het type dames transportfiets, zal de fiets beschikken over verschillende bovenstaande kenmerken.

Hoe kies je je ideale transportfiets voor dames?

Zoals gezegd is een voorrek standaard aanwezig, maar er zijn wel veel verschillen te ontdekken in het aanbod. Er zijn fietsen met versnellingen en bagagedrager, maar ook zonder versnellingen en zonder bagagedrager. Ook komen er combinaties van kleuren voor en is er nog een variatie in prijs. Je kunt alle tijd nemen om de afbeeldingen in eerste instantie met elkaar te vergelijken en daarnaast de specificaties te bekijken en in te zoomen op details. Zo kom je vanzelf bij jouw favoriete transportfiets dames uit.

Raadzaam is om in het filtermenu je voorkeuren voor een transportfiets voor dames aan te geven. Zo ontvang je een helder beeld van ons aanbod. Selecteer op de volgende specificaties:

 • Merk
 • Serie
 • Materiaal frame
 • Elektrisch
 • Stuurslot
 • Prijs
 • Kleur

Ook een kijkje nemen bij onze kinderfietsen? De kinderfiets is onder te verdelen in inchmaten. Voor de inchmaten bestaan er richtlijnen en deze zijn afhankelijk van de leeftijd, lengte en eventueel kledingmaat. Op onze inchmaat pagina vind je hier meer informatie over.

Voor elk budget en mét gratis verzending

Prettig om te weten is dat wij nauw samenwerken met onze leveranciers. Dit zorgt ervoor dat je nooit te veel betaalt. Sterker nog; je kunt voor minder dan € 200,- over een transportfiets voor dames beschikken van hoge kwaliteit.

Nadat je op het gemak het complete aanbod hebt vergeleken, is je keuze voor een dames transportfiets wellicht gemaakt. Als dat het geval is, dan kan je de bestelling plaatsen door de fiets van jouw voorkeur aan het winkelmandje toe te voegen. Je kunt dan gelijk verder gaan met afrekenen of bijvoorbeeld eerst nog een stevig slot of houten krat bestellen dat geschikt is voor dames transportfietsen.

Elektrische transportfiets

Ben je op zoek naar een moderne manier van fietsen en kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Selecteer dan eens op een elektrische dames transportfiets. Deze e-bikes zijn wat duurder, maar je krijgt er alle gemak voor terug. Voortaan fiets je zonder moeite van A naar B. Bovendien, deze e-bikes hebben alle voordelen van een normale dames transportfiets, maar dan wel met elektrische trapondersteuning.

Gemakkelijk bestelproces

Tot slot bieden wij je in het bestelproces meerdere keuzes voor het afrekenen. De opties vind je onder het kopje met betaalinformatie. Je kunt de keuze maken voor:

 • iDeal,
 • PayPal,
 • Bankoverschrijving

In het laatste geval geldt dat de dames transportfiets pas verzonden wordt nadat je betaling is ontvangen door Fietsenopfietsen. Na de betaalmethode geselecteerd te hebben en de betaling te hebben voldaan is jouw bestelling definitief. Wij zorgen er vervolgens voor dat de bestelling zo snel mogelijk wordt afgehandeld en bieden de fiets voor het transport aan om bij je thuis te laten afleveren.