• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Transportfiets 16 inch: gratis bezorgd in 24 uur!

Een fiets kan heel veel waarde hebben voor uw dagelijks leven. U kunt er immers snel van plek naar plek mee raken.

9 artikel(en)

9 artikel(en)

Dit geldt natuurlijk al vanaf jonge leeftijd. Voor kinderen die bijvoorbeeld naar school moeten, dan is een transportfiets 16 inch natuurlijk ideaal. Deze fiets is immers met dit soort zaken als uitgangspunt ontworpen. Zo weet u altijd zeker dat de fiets kan voldoen aan de eisen.

Dit is bijvoorbeeld terug te zien aan de manier waarop de fiets is ingericht. Zo is er bijvoorbeeld aandacht voor de stevigheid, maar zeker ook voor het praktische gebruik ervan. Bijvoorbeeld dankzij de bagagedragers die erop gemonteerd zijn. Deze zorgen ervoor dat de fiets gemakkelijk door uw kind te gebruiken is om bijvoorbeeld klusjes mee uit te voeren. Dit is natuurlijk erg handig, al op jonge leeftijd.

16 inch transportfietsen: ook heel comfortabel

De praktische kant van een 16 inch transportfiets is natuurlijk erg belangrijk. Dat neemt echter niet weg dat het praktische gebruik niet ten koste van alles mag gaan. Het is goed om te weten dat er bij deze fietsen ook goed nagedacht wordt over het comfort. Dit is bijvoorbeeld te danken aan zaken als:

 • Al het overtollige gewicht geschrapt zodat de fiets stevig maar licht is
 • Een stevig, maar lekker zadel voor zitgemak
 • Een verstelbaar stuur en zadel voor de ideale houding
 • Verlichting op batterijen zodat de dynamo kan vervallen

De transportfiets van 16 inch is geschikt voor kinderen in de lengte tussen 100 en 105 centimeter. Meestal betreft dit kinderen die zo’n vier tot zes jaar oud zijn. Dit is meestal ook de leeftijd waarop voor het eerst kleine stukjes naar bijvoorbeeld de school aan het einde van de straat gereden worden. Dit maakt het alleen maar nog belangrijker dat de fiets ideaal is ontwikkeld. Comfort en gemak spelen immers een belangrijke rol.

> Bekijk ook onze transportfietsen 18 inch: Verzending = gratis!

Garantie op een fiets

Het is natuurlijk ook belangrijk om goede garantie op een fiets die u aanschaft te krijgen. Het moet immers niet zo zijn dat de fiets na korte tijd van gebruik al niet meer voldoet aan de eisen die eraan gesteld worden. Ook al is het bij dit type fietsen vaak wel zo dat kinderen er al na korte tijd uitgegroeid zijn. Het kan immers best zo zijn dat uw volgende kind ook op de fiets moet kunnen rijden. Het is dus altijd van groot belang om even te kijken hoe het met de garantievoorwaarden van de fiets gesteld zijn. Doe dit altijd voorafgaand aan de koop, zodat er geen probleem achteraf ontstaat.

> Toch een grotere maat nodig? Misschien is de transportfiets 20 inch iets voor u: Kortingen tot wel 40%!