Transportfiets heren 28 inch: tot 40% korting!

Een transportfiets heren is een tweewieler die een echte trend in het stadsverkeer is geworden. Het Lees door

Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren

5 producten in totaal

Filteren
stoere en het praktische karakter komt in alle aspecten naar voren, variërend van de vormgeving van het frame tot de aanwezigheid van het voorrek. De voordrager is namelijk kenmerkend voor heren transportfietsen en bepalen niet alleen het uiterlijk, maar ook het gemak. Op het voorrek kan bijvoorbeeld een tas worden vervoerd of een kistje worden geplaatst, waarin de boodschappen kunnen worden vervoerd. Bij Fietsenopfietsen.nl krijg je bij het maken van een keuze uit het aanbod met transportfietsen heren 28 inch in ieder geval de gelegenheid om met de voorkeur voor een kleur rekening te houden. Populaire kleuren voor de 28 inch transportfiets heren zijn:

  • Matzwart
  • Navy grijs
  • Legergroen
  • Zilver

De modellen variëren niet alleen ten aanzien van de kleur, maar ook met betrekking tot de prijs en details. Zo zijn er modellen die over een bagagedrager beschikken, maar zijn er ook fietsen die daar niet mee zijn uitgerust. Daarnaast heeft de diversiteit verder betrekking op modellen die met versnellingen en zonder versnelling zijn ontwikkeld. Je kunt het beste de afbeeldingen bekijken en eventueel inzoomen op de onderdelen. Dat biedt al een goede basis voor het maken van een vergelijking en voor elke 28 inch transportfiets heren geldt bovendien dat er een overzicht met specificaties staat vermeld. Na het maken van een vergelijking kan je de fiets van jouw voorkeur gemakkelijk bestellen bij Fietsenopfietsen.nl.

Heren transportfiets met gratis verzending

Bij Fietsenopfietsen.nl kan je wanneer je maar wenst een heren transportfiets van jouw voorkeur bestellen. Dat gaat eenvoudig online en bovendien ben je bij ons verzekerd van een scherpe prijs en nog veel meer voordelen. Alle transportfietsen heren worden na bestelling gratis door ons voor transport aangeboden. Dat betekent dat je geen verzendkosten hoeft af te rekenen. De verzending is namelijk altijd en voor iedereen gratis bij Fietsenopfietsen.nl. Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt uit het aanbod met heren transportfietsen, dan kun je al snel op je nieuwe fiets rondrijden. Wij kunnen namelijk vanuit onze grote voorraad altijd snel leveren. Zo snel dat als je voor 15:00 uur de bestelling plaatst je morgen al jouw nieuwe herenfiets kunt ontvangen.

De heren transportfiets kun je bij ons online afrekenen, waar je aan het einde van het bestelproces de gelegenheid voor krijgt. Op dat moment word je de keuze geboden uit verschillende betaalmethoden. Wij bieden diverse opties aan om het betaalgemak voor onze klanten zo groot en divers mogelijk te maken. Je kunt de betaling onder meer verrichten via PayPal, maar de rekening kan eveneens worden voldaan door iDeal als betaalmethode te selecteren. Speciaal voor de groep die liever niet gelijk betaalt, maar achteraf, bieden wij een aparte optie. Je kunt kiezen om achteraf te betalen, waarbij de rekening pas aan je wordt verstrekt nadat je de herenfiets in ontvangst hebt genomen. De betaling zal in dat geval via een externe partij verlopen, waarmee Fietsenopfietsen.nl een samenwerking is aangegaan.

28 inch heren transportfiets verzekeren

Als je jouw heren transportfiets hebt gekocht dan wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk in je bezit blijft. Om je fiets goed te beveiligen tegen diefstal kun je een fietsverzekering afsluiten. Met deze verzekering beveiligd je jouw 28 inch heren transportfiets tegen diefstal en schade, maar zorg je er ook voor dat je met een veilig gevoel over straat kunt gaan en jouw fiets kunt wegzetten. De voordelen van een fietsverzekering:

  • Beschermd tegen diefstal
  • Beschermd tegen schade
  • Eenmalig bedrag betalen
  • Geen maandelijkse premies

Het bedrag dat je betaalt voor een fietsverzekering is logischerwijs afhankelijk van de waarde van de fiets. Lees hier meer over de fietsverzekering.