• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Transportfiets heren 28 inch: tot 40% korting!

Een transportfiets heren is een tweewieler die een echte trend in het stadsverkeer is geworden. Het stoere en het praktische karakter komt in alle aspecten naar voren, variërend van de vormgeving van het frame tot de aanwezigheid van het voorrek.

5 artikel(en)

5 artikel(en)

De voordrager is namelijk kenmerkend voor heren transportfietsen en bepalen niet alleen het uiterlijk, maar ook het gemak. Op het voorrek kan bijvoorbeeld een tas worden vervoerd of een kistje worden geplaatst, waarin de boodschappen kunnen worden vervoerd. Bij Fietsenopfietsen.nl krijgt u bij het maken van een keuze uit het aanbod met transportfietsen heren 28 inch in ieder geval de gelegenheid om met de voorkeur voor een kleur rekening te houden. Populaire kleuren voor de 28 inch transportfiets heren zijn:

 • Matzwart
 • Navy grijs
 • Legergroen
 • Zilver

De modellen variëren niet alleen ten aanzien van de kleur, maar ook met betrekking tot de prijs en details. Zo zijn er modellen die over een bagagedrager beschikken, maar zijn er ook fietsen die daar niet mee zijn uitgerust. Daarnaast heeft de diversiteit verder betrekking op modellen die met versnellingen en zonder versnelling zijn ontwikkeld. U kunt het beste de afbeeldingen bekijken en eventueel inzoomen op de onderdelen. Dat biedt al een goede basis voor het maken van een vergelijking en voor elke 28 inch transportfiets heren geldt bovendien dat er een overzicht met specificaties staat vermeld. Na het maken van een vergelijking kunt u de fiets van uw voorkeur gemakkelijk bestellen bij Fietsenopfietsen.nl.

Heren transportfiets met gratis verzending

Bij Fietsenopfietsen.nl kunt u wanneer u maar wenst een heren transportfiets van uw voorkeur bestellen. Dat gaat eenvoudig online en bovendien bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs en nog veel meer voordelen. Alle transportfietsen heren worden na bestelling gratis door ons voor transport aangeboden. Dat betekent voor u dat geen verzendkosten hoeft af te rekenen. De verzending is namelijk altijd en voor iedereen gratis bij Fietsenopfietsen.nl. Als u eenmaal een keuze hebt gemaakt uit het aanbod met heren transportfietsen, dan kunt u al snel op uw nieuwe fiets rondrijden. Wij kunnen namelijk vanuit onze grote voorraad altijd snel leveren. Zo snel dat als u voor 12.00 uur de bestelling plaatst u morgen al uw nieuwe herenfiets kunt ontvangen.

De heren transportfiets kunt u bij ons online afrekenen, waar u aan het einde van het bestelproces de gelegenheid voor krijgt. Op dat moment wordt u de keuze geboden uit verschillende betaalmethoden. Wij bieden diverse opties aan om het betaalgemak voor onze klanten zo groot en divers mogelijk te maken. U kunt de betaling onder meer verrichten via PayPal, maar de rekening kan eveneens worden voldaan door iDeal als betaalmethode te selecteren. Speciaal voor de groep die liever niet gelijk betaalt, maar achteraf, bieden wij een aparte optie. U kunt kiezen om achteraf te betalen, waarbij de rekening pas aan u wordt verstrekt nadat u de herenfiets in ontvangst hebt genomen. De betaling zal in dat geval via een externe partij verlopen, waarmee Fietsenopfietsen.nl een samenwerking is aangegaan.

28 inch heren transportfiets verzekeren

Als u uw heren transportfiets hebt gekocht dan wilt u natuurlijk dat deze zo lang mogelijk in uw bezit blijft. Om uw fiets goed te beveiligen tegen diefstal kunt u een fietsverzekering afsluiten. Met deze verzekering beveiligd u uw 28 inch heren transportfiets tegen diefstal en schade, maar zorgt u er ook voor dat u met een veilig gevoel over straat kunt gaan en uw fiets kunt wegzetten. De voordelen van een fietsverzekering:

 • Beschermd tegen diefstal
 • Beschermd tegen schade
 • Eenmalig bedrag betalen
 • Geen maandelijkse premies

Het bedrag dat u betaalt voor een fietsverzekering is logischerwijs afhankelijk van de waarde van de fiets. Lees hier meer over de fietsverzekering.