• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Transportfietsen 28 inch met versnellingen

Een transportfiets 28 inch met versnellingen is geschikt voor volwassen personen, maar ook voor kinderen met een minimale lengte van 145 centimeter is de transportfiets met een framemaat van 28 inch geschikt. In het aanbod van Fietsenopfietsen.nl treft u meerdere modellen aan, zodat u met de voorkeur voor een design of kleur rekening kunt houden.

19 artikel(en)

19 artikel(en)

Koop bijvoorbeeld de transportfiets 28 inch met versnellingen voor dames met een kleurencombinatie grijs en roze of laat de voorkeur vallen op de Vogue Lifter transportfiets met drie versnellingen en uitgevoerd in matzwart. De afbeeldingen spreken voor zich en u kunt erop klikken om details van de transportfietsen te zien door met de muis over de afbeelding te schuiven. Bekijk de transportfiets voor dames en de transportfiets voor heren.

Transportfiets 28 inch met versnellingen online bestellen

Bij Fietsenopfietsen.nl wordt u alle gemak geboden om de transportfiets 28 inch met versnellingen online te bestellen. Zo kunt u uit meerdere betaalopties een keuze maken en kan de fiets morgen al bij u aan de deur worden afgeleverd. Dat is mogelijk indien u de transportfiets 28 inch met versnellingen voor 12.00 uur op een werkdag bestelt. Bovendien profiteert u van het voordeel dat de transportfiets 28 inch met versnellingen gratis wordt verzonden. Geen extra verzendkosten dus, zodat u optimaal van de toch al scherpe prijs profiteert. Zoveel gemak als wij u bieden ondervindt u trouwens ook bij het fietsen op de transportfiets 28 inch met versnellingen. Het zadel biedt een groot comfort en de zithouding is ideaal om prettig te kunnen fietsen en desgewenst kunt u natuurlijk spullen vervoeren op de drager.