Leuk fietsevent tijdens het Hemelvaartsweekend: fietsvierdaagse Hoeven

Ben je vrij op Hemelvaartsdag en wil je een leuke activiteit inplannen om jouw hele weekend te vullen? Dan hebben wij een leuke tip, namelijk de fietsvierdaagse in het Brabantse Hoeven. Dit is een jaarlijks fietsevent dat altijd tijdens Hemelvaartsweekend georganiseerd wordt. Meer over de fietsvierdaagse in Hoeven, lees je op deze pagina.

Algemene informatie over de fietsvierdaagse in Hoeven

De fietsvierdaagse in Hoeven is een fietsevenement dat in 2018 voor de 47e keer georganiseerd wordt. Schrijf je je in voor dit event, dan trek je vier dagen achter elkaar de natuur van West-Brabant in met de fiets. Er doen echte professionals mee met de fietsvierdaagse in Hoeven, maar er doen ook kinderen mee. Er zijn namelijk diverse routes uitgestippeld, voor alle leeftijden.

De fietsvierdaagse in Hoeven wordt altijd tijdens het Hemelvaartsweekend georganiseerd. Ook in 2018 zal het fietsevent in dit weekend plaatsvinden.

De verschillende routes van de fietsvierdaagse in Hoeven

Iedere dag worden er vier verschillende routes uitgestippeld in de directe omgeving van Hoeven. De kortste route is 25 kilometer lang. Dit is de speciale gezinsroute, met een verrassing voor de kids. Na de route van 25 kilometer, is de route van 40 kilometer de kortste route. Hierna volgt de route van 60 kilometer. De langste fietsroute van de fietsvierdaagse in Hoeven, is 100 kilometer lang. Schrijf je je in voor deze afstand, dan rijd je dus iedere dag 100 kilometer door West-Brabant.

fietsvierdaagse Hoeven

> Lees hier meer over de fietsvierdaagse in Hoorn

Meedoen met de fietsvierdaagse in Hoeven: de kosten

Om mee te doen met de fietsvierdaagse in Hoeven, kun je je inschrijven op de website. Kinderen tot en met 15 jaar oud betalen 7 euro per persoon om met de fietsvierdaagse mee te doen. Jongeren en volwassenen van 16 jaar en ouder betalen 9 euro per persoon om met het event mee te doen. Schrijf je je in met je hele gezin? Dan betaal je altijd 20 euro. Het maakt niet uit of jouw gezin uit 3 mensen bestaat of gevormd wordt door 6 mensen, want de gezinsprijs is altijd 20 euro.

Praktische informatie over de fietsvierdaagse

Heb jij besloten dat je met de 2018 editie van de fietsvierdaagse in Hoeven mee wil doen? Dan is het goed om alvast wat praktische informatie over dit event door te lezen. Wij zetten de belangrijkste praktische informatie graag voor je op een rijtje.

  • Conferentiecentrum Bovendonk is het fietsvierdaagse centrum. Hier start je niet alleen iedere dag met fietsen, maar worden ook gezellige activiteiten georganiseerd.
  • Je kunt met de auto naar conferentiecentrum Bovendonk komen, maar dan word je wel verzocht de auto op een van de aangewezen parkeerplaatsen te parkeren.
  • Schrijf je in bij de voorinschrijving, want dan betaal je minder inschrijfgeld. Wacht je met inschrijven tot na de voorinschrijving, dan zijn de kosten per persoon iets hoger.

Verder is het goed om te weten dat je alleen met de fietsvierdaagse in Hoeven mee kunt doen als je een degelijke fiets hebt. Laat je fiets daarom even nakijken voor je meedoet met het event. Is je fiets niet goed, dan mag je niet meedoen. Alle fietsen worden voor de start van het event gecontroleerd.

> Nieuw in het assortiment: Spirit fietsen en stoelfietsen.

Omafietsen

Popal Daily Dutch Basic+ Damesfiets 28 inch 3V - Mat Zwart
Popal Daily Dutch Basic+ Damesfiets 28 inch 3V - Mat Zwart
Rating:
90%
Prijs (incl. btw)
Normale prijs  569,00 Vanaf  465,00
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
Volare Classic Omafiets 28 inch - Mat Zand
Volare Classic Omafiets 28 inch - Mat Zand
Rating:
100%
Prijs (incl. btw)
Normale prijs  369,95 Special Price  299,95
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
Volare Dynamic meisjesfiets 24 inch 8V - Roze
Volare Dynamic meisjesfiets 24 inch 8V - Roze
Rating:
100%
Prijs (incl. btw)
Normale prijs  399,00 Special Price  339,95
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*